Menu

44. Speelpark Oud Valkeveen

Het ideale schoolreisje voor kinderen die van gewoon lekker spelen houden

Speelpark Oud Valkeveen is al meer dan 90 jaar de ideale bestemming voor ieder schoolreisje. Voor kinderen is het schoolreisje een hoogtepunt van het jaar. Buiten ravotten met hun vriendjes en vriendinnetjes in een groene omgeving. Lekker niets anders doen dan buiten spelen en genieten. Parkeren bij het speelpark is gratis en voor de buschauffeur hebben we een
traktatie voor het lange wachten!

Speelpark Oud Valkeveen ligt in een prachtig, bosrijk natuurgebied tussen Huizen en Naarden. Het park is al jaren een speelparadijs voor kinderen die van ‘gewoon lekker spelen’ houden. Elk jaar verwelkomt het park veel kinderen die zich kunnen vermaken in een mooie, veilige, kindvriendelijke, ruime en overzichtelijke omgeving.
Over het hele park staan er attracties en speeltoestellen. Je kan botsen in de botsauto’s, hard gaan in de achtbaan, spetteren in de Vallende Schuit, hoog in de lucht gaan in de Zwierezwaai en er zijn nog veel meer spannende attracties en gave speeltoestellen. Speciaal voor de jongste bezoekers van het speelpark is er Miniland.

Smikkelen van allerlei lekkernijen kan op verschillende plekken in het park. Speciaal voor scholen is er voor slechts
€ 4,00 een smikkelmenu bestaande uit patat mayo, pakje taksi en een ijsje, maar er is ook voldoende ruimte waar u de meegebrachte boterhammetjes kunt opeten.
Inclusief
  • Entree Speelpark Oud Valkeveen
  • Vervoer per luxe touringcar
Meer informatie
  • Leeftijd: t/m groep 8
  • Plaats: Naarden
  • Genoemd tarief is een 'vanaf' tarief, vraag voor het exacte tarief een vrijblijvende offerte op.
Offerte aanvragen
Informatie

Prijs

€ 22,95

Locatie


Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS