Menu

52. Plaswijckpark

Heerlijk zelf spelen of lekker ravotten met vrienden, in familiepark Plaswijckpark raak je niet uitgespeeld! Je kunt zowel buiten als binnen spelen. Het park is super afwisselend met de verschillende wijken. En lekker overzichtelijk voor de begeleiders. Familiepark Plaswijckpark, voor een onvergetelijke dag vol buiten- en binnenpret!

SPEELWIJCK
SPEELWIJCK is de beste wijk van het park om flink in te ravotten. Je vindt er meer speeltuinen dan je ooit bij elkaar hebt gezien. Neem de Havenspeeltuin: je wordt er gegarandeerd zeiknat! In de Apenspeeltuin slinger je als een malle rond aan de touwen. En in de Verkeerstuin kun je als een doorgewinterde wegpiraat bewijzen dat je eigenlijk veel beter dan je ouders weet hoe je moet autorijden. Ook fijn: SPEELWIJCK is overzichtelijk en veilig, want vanaf het centraal gelegen terras kunnen begeleiders makkelijk een oogje in het zeil houden.

HUIS IN DE HEUVEL
In het midden van SPEELWIJCK ligt het Huis in de Heuvel. Dit kleurrijke binnenspeelhuis van opa en oma Van der Plas is groter dan drie enorme tennisvelden! Wel zo fijn, voor als het buiten eens hondenweer is. Doe hier lekker wat je thuis allemaal niet mag. Op de trampolines springen op de bedden, spuiten met badschuim, hollen, klauteren en kruipen door een wirwar van geheime tunnels en gangen.

DIERENWIJCK
In de dierentuin van Plaswijckpark is het een echte beestenboel. Dat hoor je. Dat zie je. En dat ruik je, zo hee! De dieren die er wonen willen jou net zo graag leren kennen als andersom. Dus kom kennis maken met de apen, roofdieren en alle andere bewoners. Sommige zijn bekend, zoals de zwarte zwanen en otters, maar wie weet wat een vari, een nandoe of een alpaca is? Je kan in DIERENWIJCK ook je vaartechnieken testen op de Vlottenvaart! Of ravot je rot in de Speelbeek.

WANDELWIJCK
Af en toe moet je even bijkomen van al het rennen en ravotten. WANDELWIJCK is de beste plek om even te relaxen. Zoek een mooie plek om tussen de middag te picknicken in het gras of lekker met een broodje op een van de vele picknickbanken te genieten.
Inclusief
  • Entree Plaswijckpark
  • Vervoer per luxe touringcar
Meer informatie
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Plaats: Rotterdam
  • Genoemd tarief is een 'vanaf' tarief, vraag voor het exacte tarief een vrijblijvende offerte op.
Offerte aanvragen
Informatie

Prijs

€ 24,50

Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS