Menu

54. Plopsa Indoor Coevorden

Beleef uren indoorpret in Plopsa Indoor Coevorden, waar leerlingen zich kunnen uitleven in de attracties van hun favoriete helden. Zing en dans mee met K3 in de ‘K3-Disco’ en laat er je danskunsten zien of zwaai heen en weer op de mysterieuze attractie van ‘Anubis’. Voor de echte klimmers is er ‘De Klimberg’. Geraak jij tot aan de top? In de ‘Wickiebaan’ scheer je rakelings langs de ruige rotsen en verken je met duizelingwekkende snelheid de donkere grot of glij het snelst ‘De Glijbaan’ af vanaf het hoogste punt van het park. Dit wordt ongetwijfeld de leukste schoolreis ooit!

Op schoolreis naar Plopsa Indoor Coevorden is niet alleen fun maar ook nog eens leerrijk! Jouw leerlingen kunnen gratis de ‘K3-Verkeersklas’ volgen waar ze de verkeersregels opfrissen tijdens een spannende verkeersquiz. Daarna kunnen ze de aangeleerde theorie omzetten in de praktijk in het ‘K3-Verkeerspark’.

Ontdek ook de Belgische Plopsa-parken voor uren plezier! Ontmoet jouw geliefde stripfiguren en Plopsa-helden in het gloednieuwe Plopsa Station Antwerp op een unieke locatie: het stationsgebouw van Antwerpen-Centraal. Maak je klaar voor een spannende rit op de nieuwe extreme spinning coaster ‘The Ride to Happiness by Tomorrowland’ in Plopsaland De Panne of ga als echte waterrat op verkenning in de waterparken Plopsaqua De Panne en Plopsaqua Landen-Hannuit. In Plopsa Coo ontdek je de prachtige natuur en watervallen. De allerkleinsten kunnen terecht in Mayaland Indoor De Panne en Plopsa Indoor Hasselt voor waanzinnig veel indoorfun.
Inclusief
  • Entree Plopsa Indoor Coevorden
  • Vervoer per luxe touringcar
Meer informatie
  • Leeftijden: t/m groep 6
  • Plaats: Coevorden
  • Genoemd tarief is een 'vanaf' tarief, vraag voor het exacte tarief een vrijblijvende offerte op.
Offerte aanvragen
Informatie

Prijs

€ 28,50

Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS