Menu

56. WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Op wereldexpeditie in WILDLANDS

Een wereldreis in één dag
In WILDLANDS reis je samen met je klasgenoten – of beter gezegd expeditiegenoten – door de jungle, het poolgebied en de savanne; beter bekend als Nortica, Serenga en Jungola. Ontdek in WILDLANDS nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen. Maak een wereldreis in één dag v.a. € 9,95 per leerling!

Schoolreis tussen de dieren
Vaar per boot door de grootse indoor jungle in een dierenpark ter wereld, maak kennis met de olifantenfamilie en klauter via touwbruggen hoog door de bomen tussen de apen. Ontmoet de leeuwen op de Leeuwenberg en stap in de Serenga Safari truck en spot neushoorns, zebra’s, gnoes en giraffen van héél dichtbij. Bezoek het nieuwe Nortica Aquarium in het Poolstation en sta onder water oog in oog met ijsberen en pinguïns. Na alle avonturen kunnen de jongste reizigers zich nog meer uitleven in het overdekte XL-speelparadijs. Een klim- en klauterwereld vol touw- bruggen, boomhutten en glijbanen. Met zandbakken
en bootjes die je als avonturier zelf naar de overkant trekt.

Extra activiteiten
Wil je nog meer avontuur? Of aandacht besteden aan een specifiek thema? Dan kan je kiezen uit één van de extra activiteiten om de schoolreis nog onvergetelijker te maken. Kies bijvoorbeeld één van de educatieve ontdekkingstochten, een expeditie achter de schermen of een spannende expeditie na sluitingstijd.

Nieuw is de interactieve biologies Arctic Science voor het basisonderwijs en de escape village Rhino Rescue voor het voortgezet onderwijs. Horen jullie bij de wetenschappers van de toekomst? En kunnen jullie uit handen blijven van de stropers?
Inclusief
  • Entree WILDLANDS Adventure Zoo Emmen
  • Vervoer per luxe touringcar
Meer informatie
  • Leeftijd: alle leeftijden
  • Plaats: Emmen
  • Genoemd tarief is een 'vanaf' tarief, vraag voor het exacte tarief een vrijblijvende offerte op.

Offerte aanvragen
Informatie

Prijs

€ 25,95

Locatie


Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS