Menu

61. Drouwenerzand Attractiepark

Het jaarlijkse schoolreisje is een terugkerende ‘schooldag’ waar al ver van tevoren reikhalzend naar uit wordt gekeken. Een schoolreis hoort gezellig, onbezorgd en onvergetelijk te zijn, een dag waar nog lang over nagepraat wordt. Drouwenerzand Attractiepark bezorgt uw leerlingen graag deze dag!

Om te beginnen heeft Drouwenerzand de unieke (en voordelige) all-in formule wat betekent dat de entree altijd inclusief en onbeperkt eten en drinken is, geniet van; vers fruit, belegde broodjes, frites, snacks, verse dagsoep, koffie, thee, limonade en ijs! Willen jullie gezamenlijk eten? Spreek dan ter plekke met de kok een ‘etenstijd’ af, dan staat de bestelling op de afgesproken tijd klaar. Als er kinderen of begeleiders zijn die rekening dienen te houden met een allergie/ dieet is dat uiteraard geen probleem, we houden standaard rekening met glutenvrij en vegetarisch.

Perfecte schoolreisbestemming t/m groep 8!
Voor elke durfal, groot en klein, is er meer dan genoeg te beleven. Zin in avontuur? Klim in de Para-Jump, die gaat gi-ga-over-de-kop! Maak een gezellig rondje met de trein of ga de lucht in met de Wild West Swing, deze gaat maar liefst 12 meter hoog! De afgelopen jaren kwamen er meerdere nieuwe attracties: Freak Out, Dierenmolen, Dumbo, Teacups en mini-Rad! Klimmen, klauteren, springen, schommelen en ravotten doe je op de verschillende speeltoestellen. De terrassen (zowel overdekt als buiten) geven de begeleiding de gelegenheid om, onder het genot van een kopje koffie of lekkere snack, een oogje in het zeil te houden.

Kinderen en veiligheid staan centraal
Bij elke attractie staat een medewerk(st)er, zodat iedereen onbezorgd en veilig van de attracties kan genieten. Het attractiepark is overzichtelijk ingericht en de kinderen kunnen net zo vaak in de attractie als ze willen, zonder lange wachtrijen. Op de website van Drouwenerzand staat een compleet overzicht van de attracties en speeltoestellen. In 2024 komen er 2 nieuwe attracties bij!
Inclusief
  • Entree Drouwenerzand Attractiepark
  • Vers fruit, belegde broodjes, frites, diverse snacks, verse dagsoep, koffie, thee, limonade en ijs
  • Vervoer per luxe touringcar
Meer informatie
  • Leeftijd: t/m groep 8
  • Plaats: Drouwen
  • Genoemd tarief is een 'vanaf' tarief, vraag voor het exacte tarief een vrijblijvende offerte op.

Offerte aanvragen
Informatie

Prijs

€ 30,50

Locatie


Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS