Menu

Basisschool

In de loop der jaren is veel ervaring opgedaan met het uitvoeren van schoolreizen. Dit heeft geresulteerd in een pakket met originele schoolreizen voor kinderen van diverse leeftijden. U heeft volop keuze uit ons breed assortiment.

Coronaproof schoolreisje
Al onze reizen worden “corona proof” georganiseerd. Onze touringcars worden voor en na iedere rit extra gedesinfecteerd en zijn uitgerust met moderne aircosystemen en geavanceerde filters.

Als u bij ons een schoolreis boekt, kunt u het vervoer kosteloos annuleren of verplaatsen naar een andere datum. Ook maken wij bij de te bezoeken locatie(s) afspraken om kosteloos te annuleren of verplaatsen. 

Speciale wensen
Mocht u ondanks het grote aanbod geen passende schoolreis vinden, neemt u dan contact met ons op. Aan de hand van uw wensen en budget maken we een offerte op maat. Hiervoor kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0488 - 46 86 86 of u kunt direct een offerte aanvragen, via het contact- of offerte aanvraagformulier. 

Gratis brochure
Wilt u onze brochure Schooltrips 2021 thuisgestuurd krijgen? Vraag deze dan hier gratis aan.

Voorbeeld reizen
 
De mooiste avonturen beleef je in het Giga Konijnenhol. Tijdens de schoolreis zullen de kinderen zich geen moment vervelen; met uitdagende speeltoestellen en een theatershow is dit een compleet dagje uit! Indoor speelparad..
 
 
Veilig, voordelig en onvergetelijk voor scholen en groepen! Het overzichtelijke park bevat buiten speelgebieden, een enorme binnenspeeltuin en grote attracties voor de echte avonturiers! Buiten vind je het deels overdekte ..
 
 
Kinderen beleven een dag vol speelplezier die ze niet snel zullen vergeten. Er zijn binnen en buiten meer dan 25 leuke attracties voor kinderen t/m 12 jaar. De waaghalzen stappen in achtbaan Tyfoon en de kleinsten kunnen lekk..
 
 
Met de hele klas op avontuur in de Efteling Bezoek met de hele klas een wereld waar sprookjes tot leven komen en waar fantasie werkelijkheid wordt. Waar durfals in spectaculaire achtbanen langs draken en geesten vliegen. Waa..
 
 
Een TOP schoolreisje bij Hullie Speelboerderij. Nabij de Bedafse Bergen in Natuurgebied de Maashorst ligt Hullie Speelboerderij te Uden. Hier kun je een weersonafhankelijk schoolreisje beleven. Er zijn zowel binnen als buite..
 
 
Met de klas op safari tijdens een schoolreisje in Beekse Bergen Ga op safari, ontdek de uitgestrekte savannes en bosgebieden en sta oog in oog met de meest fascinerende Afrikaanse diersoorten tijdens een schoolreis in Beekse..
 
 
ZooParc Overloon, voor elke leeftijd een schoolreis op maat! Een avontuurlijk schoolreisje beleven? Kom dan met de klas naar ZooParc Overloon! Gaan jullie mee op expeditie? Alle klasgenoten, of beter gezegd expeditiege..
 
 
Survival schoolreisje voor iedereen Een schoolreisje bij Outdoorpark SEC Almere zit vol plezier, actie en avontuur. Tijdens het programma voeren de leerlingen uitdagende opdrachten uit. Maar het is niet belangrijk wie de sne..
 
 
Op zoek naar een spectaculair dagje uit? Kom dan HARDGAAN in Walibi Holland. Beleef samen een unieke rit in de nieuwste achtbaan UNTAMED. Deze achtbaan gaat 5 keer ondersteboven én gooit je alle kanten op. UNTAMED van ..
 
 
Ontdek Europa’s grootste junglepark! Hé! Zie ik dat nou goed? Peuzelt dat plantje nou zomaar een vliegje op? En roetsjt daar nu een aapje door de palmbomen? Kom met jouw klas op jungle-expeditie in de geheel ove..
 
 
Deltapark Neeltje Jans Bij Deltapark Neeltje Jans leer je alles over de Deltawerken, de watersnoodramp van 1953 en het onderwaterleven van de Oosterschelde en Noordzee. “Delta Experience” Deltapark Neeltje Ja..
 
 
Reis door de tijd en beleef vroeger in het Zuiderzeemuseum. Een bezoek aan het Zuiderzeemuseum is meer dan een reis door de tijd. Leerlingen maken kennis met het verleden en ontdekken hoe ze het heden hiermee kunnen verbinde..
 
 
In het Rijksmuseum komt de lesstof tot leven. Van kleuterklas tot achtstegroepers, voor iedereen hebben we een op maat gemaakt programma. Wij zorgen voor een veilig en leuk bezoek. Of haal het Rijksmuseum in het klaslokaal me..
 
 
Het ideale schoolreisje voor kinderen die van gewoon lekker spelen houden Speelpark Oud Valkeveen is al meer dan 90 jaar de ideale bestemming voor ieder schoolreisje. Voor kinderen is het schoolreisje een hoogtepunt van he..
 
 
Primair onderwijs Een dagje NEMO past helemaal binnen het lesprogramma van het primair onderwijs. Leerlingen van alle groepen steken door zelf te doen en te ervaren veel op van de wereld van wetenschap en techniek. Ga samen ..
 
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS