Menu

Basisschool

In de loop der jaren is veel ervaring opgedaan met het uitvoeren van schoolreizen. Dit heeft geresulteerd in een pakket met originele schoolreizen voor kinderen van diverse leeftijden. U heeft volop keuze uit ons breed assortiment.

Coronaproof schoolreisje
Al onze reizen worden “corona proof” georganiseerd. Onze touringcars worden voor en na iedere rit extra gedesinfecteerd en zijn uitgerust met moderne aircosystemen en geavanceerde filters.

Als u bij ons een schoolreis boekt, kunt u het vervoer kosteloos annuleren of verplaatsen naar een andere datum. Ook maken wij bij de te bezoeken locatie(s) afspraken om kosteloos te annuleren of verplaatsen. 

Speciale wensen
Mocht u ondanks het grote aanbod geen passende schoolreis vinden, neemt u dan contact met ons op. Aan de hand van uw wensen en budget maken we een offerte op maat. Hiervoor kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0488 - 46 86 86 of u kunt direct een offerte aanvragen, via het contact- of offerte aanvraagformulier. 

Gratis brochure
Wilt u onze brochure Schooltrips 2021 thuisgestuurd krijgen? Vraag deze dan hier gratis aan.

Voorbeeld reizen
 
Avonturenpark Hellendoorn presenteert nieuwe achtbaan RidderStrijd Aan de horizon van Avonturenpark Hellendoorn verschijnt vanaf seizoen 2024 een extra blikvanger: de spectaculaire familie-achtbaan RidderStrijd. De acht..
 
 
Samen spelen, samen leren. Kom met je schoolreisje naar BillyBird Park Hemelrijk. Een dag vol plezier inclusief gratis educatieve video’s met wetenschappelijke “experimenten” voor in de klas. Voordelig e..
 
 
Kinderen beleven een dag vol speelplezier die ze niet snel zullen vergeten. Er zijn binnen en buiten meer dan 25 leuke attracties voor kinderen t/m 12 jaar. De waaghalzen stappen in achtbaan Tyfoon en de kleinsten kunnen lekk..
 
 
En toen… gingen we op schoolreisje naar de Efteling! En toen… gingen we in de Piraña… en toen naar het Sprookjesbos… en toen durfde de juf niet mee in de Python! Tijdens een dagje Efteli..
 
 
Speelparadijs Duinoord is hét all-in speelparadijs voor kinderen van alle leeftijden. Zowel binnen als buiten valt er een hoop te beleven: van midgetgolfbaan tot spectaculair klimbos, van tokkelbaan tot springkussens ..
 
 
EEN LEUK DAGJE UIT? DAT KAN BIJ HULLIE IN UDEN! HET leukste dagje uit beleef je bij Hullie in Uden! Hullie slogan is: LEKKER spelen en HEERLIJK eten en dan hebben we het nog niet over drinken gehad. Gewoon lekker spelen. Voo..
 
 
ZooParc Overloon, voor elke leeftijd een schoolreis op maat! Een avontuurlijk schoolreisje beleven? Kom dan met de klas naar ZooParc Overloon! Gaan jullie mee op expeditie? Alle klasgenoten, of beter gezegd expeditiege..
 
 
Met de klas op safari tijdens een schoolreisje in Beekse Bergen Ga op safari, ontdek de uitgestrekte savannes en bosgebieden en sta oog in oog met de meest fascinerende Afrikaanse diersoorten tijdens een schoolreis in Beekse..
 
 
Ontdek Europa’s grootste junglepark! Hé! Zie ik dat nou goed? Peuzelt dat plantje nou zomaar een vliegje op? En roetsjt daar nu een aapje door de palmbomen? Kom met jouw klas op jungle-expeditie in de geheel ove..
 
 
Een schoolreisje bij Outdoorpark SEC Almere is spannend, sportief en uitdagend, maar plezier staat altijd voorop! Plezier, sport en avontuur De leerlingen gaan speelse uitdagingen aan, zijn actief in de natuur, mogen vies..
 
 
HET MEEST SPECTACULAIRE SCHOOLREISJE VAN NEDERLAND! Verras de klas met het meest spectaculaire schoolreisje bij Walibi Holland. Een dag HARDGAAN zet de wereld van elk kind letterlijk op z’n kop. Beleef samen een rit in..
 
 
Deltapark Neeltje Jans Bij Deltapark Neeltje Jans leer je alles over de Deltawerken, de watersnoodramp van 1953 en het onderwaterleven van de Oosterschelde en Noordzee. “Delta Experience” Deltapark Neeltje Ja..
 
 
De eindbestemming is bekend: Attractiepark Toverland! Begint het al te kriebelen in de bus? In Toverland staan stoere achtbanen te wachten voor échte waaghalzen én uitdagende klimtoestellen voor kleine avontu..
 
 
Reis door de tijd en beleef vroeger in het Zuiderzeemuseum. Een bezoek aan het Zuiderzeemuseum is meer dan een reis door de tijd. Leerlingen maken kennis met het verleden en ontdekken hoe ze het heden hiermee kunnen verbinde..
 
 
Primair onderwijs Een dagje NEMO past helemaal binnen het lesprogramma van het primair onderwijs. Leerlingen van alle groepen steken door zelf te doen en te ervaren veel op van de wereld van wetenschap en techniek. Ga samen ..
 
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS