Menu

Basisschool

In de loop der jaren is veel ervaring opgedaan met het uitvoeren van schoolreizen. Dit heeft geresulteerd in een pakket met originele schoolreizen voor kinderen van diverse leeftijden. U heeft volop keuze uit ons breed assortiment.

Coronaproof schoolreisje
Al onze reizen worden “corona proof” georganiseerd. Onze touringcars worden voor en na iedere rit extra gedesinfecteerd en zijn uitgerust met moderne aircosystemen en geavanceerde filters.

Als u bij ons een schoolreis boekt, kunt u het vervoer kosteloos annuleren of verplaatsen naar een andere datum. Ook maken wij bij de te bezoeken locatie(s) afspraken om kosteloos te annuleren of verplaatsen. 

Speciale wensen
Mocht u ondanks het grote aanbod geen passende schoolreis vinden, neemt u dan contact met ons op. Aan de hand van uw wensen en budget maken we een offerte op maat. Hiervoor kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0488 - 46 86 86 of u kunt direct een offerte aanvragen, via het contact- of offerte aanvraagformulier. 

Gratis brochure
Wilt u onze brochure Schooltrips 2021 thuisgestuurd krijgen? Vraag deze dan hier gratis aan.

Voorbeeld reizen
 
FUN EN EDUCATIE! Van top tot teen: Ontdek de wonderen van het menselijk lichaam! In de bus zie je van veraf het reuzenlichaam CORPUS al zitten. Maar wat staat je daarbinnen te wachten? Je maakt een duizelingwekkende &lsqu..
 
 
Ga dit jaar met de hele klas (of zelfs school) naar Duinrell. Je vindt er meer dan 40 attracties en 21 glijbanen voor alle leeftijden. Het park is overzichtelijk en door de centrale ligging in de randstad is het de ideale sch..
 
 
Ga op ontdekkingstocht met Fien & Teun en behaal je boerderijdiploma! Hoe legt een kip een ei? Is een tomaat groente of fruit? En hoe maken bijen honing? Bij Avonturenboerderij Molenwaard ervaar je samen hoe het is om ..
 
 
Herinnert u zich uw schoolreisje nog? Gezellig met klasgenootjes alle attracties uitproberen. Om daarna met z’n allen terug te gaan naar die ene favoriete attractie waar maar niemand genoeg van kreeg. Tussendoor iets le..
 
 
In Piratenland Gorinchem kunnen kinderen urenlang spelen in het overdekte speelparadijs. Het enorme piratenschip met een spookhuis, touwbruggen, ballenbak en nog veel meer aan boord staat klaar om alle kinderen tot en met 12 ..
 
 
Kom rondneuzen, speuren en leren in onze miniatuurwereld. Onze miniatuurwereld is een leuke en leerzame beleving voor jong, oud, jongen of meisje. Leerlingen van groep 3 t/m 6 vinden vooral plezier in het rondneuzen en het m..
 
 
Heerlijk zelf spelen of lekker ravotten met vrienden, in familiepark Plaswijckpark raak je niet uitgespeeld! Je kunt zowel buiten als binnen spelen. Het park is super afwisselend met de verschillende wijken. En lekker overzic..
 
 
Madurodam is één en al beleving. Van het park tot de spectaculaire attracties. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door Nederland. Samen ontdek je Nederland letterlijk en figuurlij..
 
 
Beleef uren indoorpret in Plopsa Indoor Coevorden, waar leerlingen zich kunnen uitleven in de attracties van hun favoriete helden. Zing en dans mee met K3 in de ‘K3-Disco’ en laat er je danskunsten zien of zwaai h..
 
 
Heerlijk spelen met een boerengevoel? Dat kan bij de Drentse Koe! Op de grens van Drenthe, Overijssel en Friesland (nabij Meppel) vind je Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe. Een ideale buiten- én binnen locatie waa..
 
 
Op wereldexpeditie in WILDLANDS Een wereldreis in één dag In WILDLANDS reis je samen met je klasgenoten – of beter gezegd expeditiegenoten – door de jungle, het poolgebied en de savanne; beter be..
 
 
Het jaarlijkse schoolreisje is een terugkerende ‘schooldag’ waar al ver van te voren reikhalzend naar uit wordt gekeken. Een schoolreis hoort gezellig, onbezorgd en onvergetelijk te zijn, een dag waar nog lang ove..
 
 
Wat Irrland zo bijzonder maakt is de veelzijdigheid voor paradijselijk prijzen. Hier is genoeg ruimte voor iedereen die op zoek is naar rust, recreatie of plezier. Irrland... een land waar je je kunt uitleven, modderen en ..
 
 
Dolle pret in een voormalige kerncentrale Kernie’s Familiepark in Wunderland Kalkar, net over de grens bij Arnhem, is een populaire schoolreisbestemming. En niet voor niets... Wél voor bijna niets! Voor een al..
 
 
Hoera, ik ben in de film! Organiseer in 2022 een uitje met de hele klas of school naar het grootste film- en attractiepark van Duitsland! Wij nodigen jullie van harte uit om Movie Park Germany te komen bezoeken! Op een terre..
 
< Vorige - 1 2 3 4 - Volgende >
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS