Menu

Basisschool

In de loop der jaren is veel ervaring opgedaan met het uitvoeren van schoolreizen. Dit heeft geresulteerd in een pakket met originele schoolreizen voor kinderen van diverse leeftijden. U heeft volop keuze uit ons breed assortiment.

Coronaproof schoolreisje
Al onze reizen worden “corona proof” georganiseerd. Onze touringcars worden voor en na iedere rit extra gedesinfecteerd en zijn uitgerust met moderne aircosystemen en geavanceerde filters.

Als u bij ons een schoolreis boekt, kunt u het vervoer kosteloos annuleren of verplaatsen naar een andere datum. Ook maken wij bij de te bezoeken locatie(s) afspraken om kosteloos te annuleren of verplaatsen. 

Speciale wensen
Mocht u ondanks het grote aanbod geen passende schoolreis vinden, neemt u dan contact met ons op. Aan de hand van uw wensen en budget maken we een offerte op maat. Hiervoor kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0488 - 46 86 86 of u kunt direct een offerte aanvragen, via het contact- of offerte aanvraagformulier. 

Gratis brochure
Wilt u onze brochure Schooltrips 2021 thuisgestuurd krijgen? Vraag deze dan hier gratis aan.

Voorbeeld reizen
 
In het Rijksmuseum komt de lesstof tot leven. Van kleuterklas tot achtstegroepers, voor iedereen hebben we een op maat gemaakt programma. Wij zorgen voor een veilig en leuk bezoek. Of haal het Rijksmuseum in het klaslokaal me..
 
 
Het ideale schoolreisje voor kinderen die van gewoon lekker spelen houden Speelpark Oud Valkeveen is al meer dan 90 jaar de ideale bestemming voor ieder schoolreisje. Voor kinderen is het schoolreisje een hoogtepunt van he..
 
 
Ga dit jaar met de hele klas (of zelfs school) naar Duinrell. Je vindt er meer dan 40 attracties en 21 glijbanen voor alle leeftijden. Het park is overzichtelijk en door de centrale ligging in de randstad is het de ideale sch..
 
 
Ga samen met je leerlingen op schoolreis naar Fien & Teun in de prachtige Zuid-Hollandse polder en ontdek van alles over het leven op een boerderij, de natuur, tuin én dieren bij themapark Avonturenboerderij Molenw..
 
 
Ga mee op avontuur. Een spannend en leerzaam dagje uit! Beleef de geschiedenis in Archeon. Zwerf door de prehistorie, kom héél dichtbij de Romeinen, ontdek het Romeins Museum en duik in de middeleeuwen. Ontdek ..
 
 
CORPUS ‘reis door de mens’: Ontdek de wonderen van het menselijk lichaam!   In CORPUS maak je kennis met de wonderen van het menselijk lichaam: jouw eigen lichaam!   Zie, voel en hoor hoe jouw ingeni..
 
 
Herinnert u zich uw schoolreisje nog? Gezellig met klasgenootjes alle attracties uitproberen. Om daarna met z’n allen terug te gaan naar die ene favoriete attractie waar maar niemand genoeg van kreeg. Tussendoor iets le..
 
 
Heerlijk zelf spelen of lekker ravotten met vrienden, in familiepark Plaswijckpark raak je niet uitgespeeld! Je kunt zowel buiten als binnen spelen. Het park is super afwisselend met de verschillende wijken. En lekker overzic..
 
 
Kom rondneuzen, speuren en leren in onze miniatuurwereld. Onze miniatuurwereld is een leuke en leerzame beleving voor jong, oud, jongen of meisje. Leerlingen van groep 3 t/m 6 vinden vooral plezier in het rondneuzen en het m..
 
 
Beleef de leukste avonturen in Madurodam! Zo klim je dwars door de schilderijen van De Hollandse Meesters, ga je op zoek naar verborgen schatten tussen de miniaturen én red je Nederland van het naderende water. Er is z..
 
 
Dé inspirerende leeromgeving voor je klas. Op zoek naar een leuk én leerzaam schoolreisje? Omniversum biedt het beste van beiden! Met een koepelscherm van maar liefst 840 m2 dat rond het publiek krult, zit..
 
 
Vogels enzoo… Voer zelf de Australische honingpapegaaien en kijk bij het voeren van de pinguïns en pelikanen. Ontdek verschillende vogels tussen het groen van de Filipijnse jungle en bekijk de sierlijke flamingo&..
 
 
Beleef uren indoorpret in Plopsa Indoor Coevorden, waar leerlingen zich kunnen uitleven in de attracties van hun favoriete helden. Zing en dans mee met K3 in de ‘K3-Disco’ en laat er je danskunsten zien of zwaai h..
 
 
Heerlijk spelen met een boerengevoel? Dat kan bij de Drentse Koe! Op de grens van Drenthe, Overijssel en Friesland (nabij Meppel) vind je Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe. Een ideale buiten- én binnen locatie waa..
 
 
WILDLANDS Adventure Zoo Emmen, een schoolreisje vol bijzondere ontmoetingen en oneindig speelplezier. Oog in oog met wilde dieren Trek het poolgebied in en sta oog in oog met de pinguïns en ijsberen die onder water d..
 
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS