Menu

Basisschool

In de loop der jaren is veel ervaring opgedaan met het uitvoeren van schoolreizen. Dit heeft geresulteerd in een pakket met originele schoolreizen voor kinderen van diverse leeftijden. U heeft volop keuze uit ons breed assortiment.

Coronaproof schoolreisje
Al onze reizen worden “corona proof” georganiseerd. Onze touringcars worden voor en na iedere rit extra gedesinfecteerd en zijn uitgerust met moderne aircosystemen en geavanceerde filters.

Als u bij ons een schoolreis boekt, kunt u het vervoer kosteloos annuleren of verplaatsen naar een andere datum. Ook maken wij bij de te bezoeken locatie(s) afspraken om kosteloos te annuleren of verplaatsen. 

Speciale wensen
Mocht u ondanks het grote aanbod geen passende schoolreis vinden, neemt u dan contact met ons op. Aan de hand van uw wensen en budget maken we een offerte op maat. Hiervoor kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0488 - 46 86 86 of u kunt direct een offerte aanvragen, via het contact- of offerte aanvraagformulier. 

Gratis brochure
Wilt u onze brochure Schooltrips 2021 thuisgestuurd krijgen? Vraag deze dan hier gratis aan.

Voorbeeld reizen
 
Het jaarlijkse schoolreisje is een terugkerende ‘schooldag’ waar al ver van tevoren reikhalzend naar uit wordt gekeken. Een schoolreis hoort gezellig, onbezorgd en onvergetelijk te zijn, een dag waar nog lang over..
 
 
Wat Irrland zo bijzonder maakt is de veelzijdigheid voor paradijselijk prijzen. Hier is genoeg ruimte voor iedereen die op zoek is naar rust, recreatie of plezier. Irrland... een land waar je je kunt uitleven, modderen en ..
 
 
Hoera, ik ben in de film! Organiseer in 2024 een uitje met de hele klas of school naar het grootste film- en attractiepark van Duitsland! Wij nodigen jullie van harte uit om Movie Park Germany te komen bezoeken! Op een terre..
 
 
Dolle pret in een voormalige kerncentrale Kernie’s Familiepark in Wunderland Kalkar, net over de grens bij Arnhem, is een populaire schoolreisbestemming. En niet voor niets... Wél voor bijna niets! Voor een al..
 
< Vorige - 1 2 3 4 5 - Volgende >
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS