Menu

Pretparken

Er zijn legio mogelijkheden om een dagje uit te organiseren voor leerlingen van het voortgezet onderwijs. Hieronder treft u slechts enkele voorbeelden aan. Ons wagenpark bestaat uit ruim 60 touringcars met een capaciteit variërend van 30 tot 94 zitplaatsen. 

Speciale wensen
Aan de hand van uw wensen en budget maken we een offerte op maat. U kunt hiervoor contact opnemen met Ilse Tijssen, telefoonnummer 0488 - 46 86 43. Ook kunt u direct een offerte aanvragen, via het contact- of offerte aanvraagformulier.
Voorbeeld reizen
 
Met de hele klas op avontuur in de Efteling Bezoek met de hele klas een wereld waar sprookjes tot leven komen en waar fantasie werkelijkheid wordt. Waar durfals in spectaculaire achtbanen langs draken en geesten vliegen. Waa..
 
 
Hoera, ik ben in de film! Avonturen boordevol actie, nog spannender en explosiever dan welke blockbuster ook. Dat is Movie Park Germany, Duitslands grootste film- en attractiepark vlak over de grens bij Arnhem! Bezoek in h..
 
 
WALIBI HOLLAND Verras de klas met het spannendste schoolreisje; Walibi Holland! Een dagje HARDGAAN zet de wereld van elk kind letterlijk op z’n kop. MEER DAN 30 ATTRACTIES Met meer dan 30 spectaculaire attracties i..
 
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS