Menu

Movie Park Germany; voortgezet onderwijs

Hoera, ik ben in de film!

Avonturen boordevol actie, nog spannender en explosiever dan welke blockbuster ook. Dat is Movie Park Germany, Duitslands grootste film- en attractiepark vlak over de grens bij Arnhem! Bezoek in het grootste Nickland van Europa de Teenage Mutant Ninja Turtles en hun verkeersschool “License to drive”! Ontmoet de tv-helden zoals SpongeBob en Dora in levende lijve.

Voor de Starfleet Academie recruit Movie Park cadetten om in de achtbaan Star Trek™: Operation Enterprise vervolgens aan hun eerste reddingsmissie te beginnen. Ga samen met Dr Carter op expeditie naar een lang verloren wereld van dinosaurussenIn de“The Lost Temple”.

Wil je actie en adrenaline, stort dan vanaf 60 meter hoogte naar beneden in de “High Fall”, of draai in de “MP Xpress” loopings zonder vaste grond onder je voeten. Spring in de indoor-achtbaan “Van Helsing’s Factory” voor een bloedstollende vampierjacht door het donker! En bezoek “Crazy Cops - The Action Stunt Show”, voor nog meer stunts, spektakel, humor en explosies!
Inclusief
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Entree Movie Park Germany
Meer informatie
  • Leeftijd scholieren: 12 tot en met 19 jaar
  • Prijzen zijn afhankelijk van vertrekplaats, reisduur, reisperiode en aantal deelnemers.
Offerte aanvragen
Informatie

Locatie


Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS