Menu

Voortgezet onderwijs meerdaagse

Betuwe Express is u graag behulpzaam bij het samenstellen van uw meerdaagse schoolreis. Wij regelen voor u de totale reis, van vervoer, hotelaccommodatie tot het totale excursieprogramma.

Vervoer
De meeste schoolreizen worden met een touringcar uitgevoerd. Ons wagenpark bestaat uit ruim 60 touringcars met een capaciteit variërend van 30 tot 90 zitplaatsen. Wilt u met de trein of het vliegtuig reizen, ook dat regelen we voor u.

Accommodatie
De keuzemogelijkheden lopen uiteen van jeugdherbergen, goede budget hotels tot de wat luxere hotels. Door de jarenlange samenwerking met diverse hotels en agenten ter plaatse, kunnen wij zeer lage prijzen aanbieden in combinatie met goede service.

Programma op maat
Wilt u een educatieve reis naar bijvoorbeeld Parijs, Berlijn of Barcelona maken of een actief weekend doorbrengen in de Ardennen of langlaufen in het Sauerland? De keuze is aan u. Het samenstellen van een groepsreis is altijd maatwerk. Om uw reis geheel naar uw wensen samen te stellen is persoonlijk contact en goed overleg van groot belang. Vanaf het moment dat u een offerte aanvraagt tot en met de terugkomst van de groep heeft u één aanspreekpunt.

Meer weten of offerte aanvragen  
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling meerdaagse reizen, zij zijn bereikbaar onder het telefoonnummer 0488 – 46 86 86 of u gebruikt het onderstaande offerte aanvraagformulier.

Voorbeeld reizen
 
Er is een plek waar je de wereld om je heen even vergeet. Waar je het ene moment zweeft tussen trollen en elfjes in Droomvlucht en het andere moment ten strijde trekt tegen de draak in de dubbele houten racerachtbaan Joris en..
 
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS