Menu

Voortgezet onderwijs meerdaagse

Betuwe Express is u graag behulpzaam bij het samenstellen van uw meerdaagse schoolreis. Wij regelen voor u de totale reis, van vervoer, hotelaccommodatie tot het totale excursieprogramma.

Vervoer
De meeste schoolreizen worden met een touringcar uitgevoerd. Ons wagenpark bestaat uit ruim 60 touringcars met een capaciteit variërend van 30 tot 90 zitplaatsen. Wilt u met de trein of het vliegtuig reizen, ook dat regelen we voor u.

Accommodatie
De keuzemogelijkheden lopen uiteen van jeugdherbergen, goede budget hotels tot de wat luxere hotels. Door de jarenlange samenwerking met diverse hotels en agenten ter plaatse, kunnen wij zeer lage prijzen aanbieden in combinatie met goede service.

Programma op maat
Wilt u een educatieve reis naar bijvoorbeeld Parijs, Berlijn of Barcelona maken of een actief weekend doorbrengen in de Ardennen of langlaufen in het Sauerland? De keuze is aan u. Het samenstellen van een groepsreis is altijd maatwerk. Om uw reis geheel naar uw wensen samen te stellen is persoonlijk contact en goed overleg van groot belang. Vanaf het moment dat u een offerte aanvraagt tot en met de terugkomst van de groep heeft u één aanspreekpunt.

Meer weten of offerte aanvragen  
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling meerdaagse reizen, zij zijn bereikbaar onder het telefoonnummer 0488 – 46 86 86 of u gebruikt het onderstaande offerte aanvraagformulier.

Voorbeeld reizen
 
Ervaar zelf deze stad vol tradities en indrukwekkende herinneringen aan een roemrijk verleden. In Londen is enorm veel te zien en u zult al snel merken dat Londen anders is. Dan bedoelen we niet alleen het linksrijdend verkee..
 
 
Bezoek een wonderlijke plaats die u niet snel zult vergeten. Stap binnen in een wereld vol magie! De vijf landen van het Disneyland® Park bieden talloze shows, parades en attracties boordevol spanning, fantasie en wonderb..
 
 
Antwerpen is een bruisende stad die bekend staat om zijn wereldhaven aan de Schelde, de Grote Markt met de gildehuizen, de diamanthandel en de talloze musea. Het is ook een stad waar u een smakelijk Belgisch biertje kunt best..
 
 
Ardennen is de ideale omgeving voor een actief schoolkamp. Samenwerking, teambuilding en plezier maken staan centraal bij bezoek aan deze regio. Wij kunnen u een compleet pakket aanbieden met overnachting, activiteiten en m..
 
 
Als één stad bovenaan uw ‘to-go lijstje’ zou moeten staan is het Barcelona, de stad van Gaudí, Miró, Picasso, FC Barcelona, de eeuwig onvoltooide Sagrada Família en de vele ander..
 
 
Berlijn, de trotse hoofdstad van Duitsland, is natuurlijk wereldwijd bekend geworden door de val van de Muur. De stedelijke gebouwen worden afgewisseld met stadsparken, dierentuinen en winkelcentra. Berlijn is dan ook de stad..
 
 
Hamburg is de tweede stad van Duitsland en heeft de grootste haven van het land. Drie rivieren stromen dwars door Hamburg. Ze noemen Hamburg ook wel de Poort tot de Wereld. Deze groene stad aan het water heeft zijn flair en m..
 
 
Krakau wordt beschouwd als een van de mooiste steden van Europa. Op elke straathoek is wel iets te zien of te beleven. De binnenstad van Krakau is een bezienswaardigheid op zich met prachtige kerken, stadspaleizen, koopmanshu..
 
 
Ervaar zelf deze stad vol tradities en indrukwekkende herinneringen aan een roemrijk verleden. In Londen is enorm veel te zien en u zult al snel merken dat Londen anders is. Dan bedoelen we niet alleen het linksrijdend verkee..
 
 
Parijs staat bekend als de meest romantische stad ter wereld. Maak een wandeling langs de Seine, aanschouw het schitterende uitzicht over de stad vanaf de Eifeltoren en bekijk de prachtige kunstwerken in het Louvre. In Parijs..
 
 
Praag is liefde op het eerste gezicht. De stad is betoverend en vol pracht en gratie. Praag is verslavend. Zelfs na verschillende bezoeken wil je terug naar de gouden stad met honderd torens, ook al heb je de meeste bezienswa..
 
 
Rome is één geweldig openluchtmuseum, met misschien wel de meest tot de verbeelding sprekende bezienswaardigheden ter wereld met een eeuwenoude en rijke historie. In Rome komen de geschiedenislessen tot leven. M..
 
 
Wenen wordt ook wel de schatkamer van Oostenrijk genoemd en heeft een rijke historie met ruim 27 kastelen en 150 paleizen. Het is natuurlijk de stad van Sissi, klassieke kunsten, opera en barokke architectuur. Talloze beroem..
 
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS