Menu

Schoolreizen

Met trots presenteren wij u onze schoolreizen voor 2023. 

Hieronder staat een uitgebreid assortiment met schoolreisjes. Mocht u echter al een bestemming in gedachten hebben, welke niet in hieronder vermeld staat, dan kunt u altijd even bellen of e-mailen voor een vrijblijvende prijsopgave. 
Kortom, wij bieden voor ieder wat wils.
Voorbeeld reizen
 
FunZone is anders dan anders, want hier beleef je de leukste avonturen! Je bent aanbeland in de grootste indoor speeltuin, met leuke attracties en spellen in alle hoeken en gaten. Waar je ook kijkt, bij FunZone zie je overal ..
 
 
Bij binnenspeeltuin Ballorig is het altijd feest. Leef je uit op onze speeltoestellen en kom met je hele klas spelen tijdens een schoolreisje. Het kan allemaal! In onze indoor speeltuin kan je het hele jaar op avontuur. Zien..
 
 
Beleef een “tof” schoolreisje vol avontuur en plezier in Amusementspark Tivoli! Kom ook spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor basisschoolkids! Het park in Berg e..
 
 
Maak een reis vol fantasie in het kinderpretpark van Jan Klaassen Spring, kruip, rol in een groot buitenspeelpark, waterspeeltuin of indoorspeeltuin. Het Land van Jan Klaassen is al meer dan 40 jaar de perfecte locatie voo..
 
 
Megapret in Lievelde is een zeer landelijk gelegen familiepretpark in de achterhoek, waar van alles te beleven is. 1500 m2 Binnenpret, 30.000 m2 Buitenpret, Waterpret en Golfpret op 1 locatie. Kortom bij ieder weertype hee..
 
 
Meer dan 60 attracties Ga met de klas op schoolreis naar Kinderpretpark Julianatoren en beleef met z’n allen het leukste schoolreisje ooit. In de meer dan 60 te gekke attracties raken de kinderen tot 10 jaar niet uitge..
 
 
De wereld laten zien aan uw leerlingen en ze meenemen op ontdekkingsreis? Dat kan bij Burgers’ Zoo! Goed weer of slecht weer, het maakt het avontuur er niet minder leuk op. Neem ze mee naar de overdekte tropische Bush,..
 
 
Kom naar speeltuin Brakkefort voor een heerlijk dagje buiten spelen. Kinderen kunnen zich uitleven op de air trampoline, dammen bouwen bij de waterspeelplaats, het piratenschip veroveren, racen op de scooterbaan en door spann..
 
 
Voor een fantastisch dagje uit kom je naar speeltuin de Leemkuil. Met meer dan 80 speeltoestellen verspreid over zo’n 3,5 hectare bos is de Leemkuil de grootste buitenspeeltuin in de regio Nijmegen. Kinderen kunnen de ..
 
 
Apenheul; speels, leuk én leerzaam! Een schoolreisje naar Apenheul is leuk én leerzaam! In Apenheul leven zo’n 35 verschillende soorten apen, waarvan een gedeelte losloopt tussen de bezoekers. Leerlingen ..
 
 
Voor een uitje met de school of grote groepen is Speeltuin De Blije Dries uitermate geschikt. Lekker spelen op ruim veertig speeltoestellen zoals trampolines, een skelterbaan, een nieuwe adventure midgetgolfbaan, een kabel..
 
 
Stap in de Nederlandse geschiedenis tijdens een schoolreis of museumles in het Nederlands Openluchtmuseum. Leerkrachten, begeleiders en leerlingen ervaren zelf hoe het er aan toe ging in het Nederland uit vervlogen tijden! Ga..
 
 
Bij Avonturenpark SchatEiland worden herinneringen voor later gemaakt Zoekt u een schoolreisje waar u zich niet druk hoeft te maken over het weer? Waarbij de leerlingen urenlang kunnen klimmen en klauteren, springen en glijd..
 
 
Hoe is het om blind of slechtziend te zijn? Dat ontdek je in het muZIEum helemaal zelf. Het muZIEum is namelijk niet zomaar een museum, maar een ervaringsmuseum waar je moet vertrouwen op je gehoor, reuk en tast. Als je me..
 
 
Het Dolfinarium: het meest spetterende schoolreisje dat er bestaat De poorten gaan open en de zenuwen gieren door je lichaam: jullie droom om een dolfijn te ontmoeten komt eindelijk uit! En dolfijnen zijn niet de enige diere..
 
< Vorige - 1 2 3 4 5 - Volgende >
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS