Menu

Schoolreizen

Met trots presenteren wij u onze schoolreizen.

Hieronder staat een uitgebreid assortiment met schoolreisjes. Mocht u echter al een bestemming in gedachten hebben, welke niet in hieronder vermeld staat, dan kunt u altijd even bellen of e-mailen voor een vrijblijvende prijsopgave. 
Kortom, wij bieden voor ieder wat wils.
Voorbeeld reizen
 
Hoe is het om blind of slechtziend te zijn? Dat ontdek je in het muZIEum helemaal zelf. Het muZIEum is namelijk niet zomaar een museum, maar een ervaringsmuseum waar je moet vertrouwen op je gehoor, reuk en tast. Als je me..
 
 
Binky de leukste speelboerderij van Nederland! Centraal gelegen op de groene Veluwe. Op de boerderij kun je lekker spelen tussen de dieren. Ondertussen leer je al spelend allerlei bijzondere weetjes over de dieren. In de vele..
 
 
Beleef het Verhaal van Oorlog en Vrijheid zonder Grenzen Het Vrijheidsmuseum in Groesbeek is een historisch-educatief museum dat de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog in een regionale, nationale en internationale contex..
 
 
Met de hele school naar De Spelerij – Uitvinderij Op zoek naar een geslaagd schoolreisje? Ga met je leerlingen naar De Spelerij - De Uitvinderij in Dieren. Dat is gegarandeerd een succes. Om de volgende redenen: E..
 
 
Klas vol Dierennerds Na een bezoek aan DierenPark Amersfoort bestaat je klas uit allemaal Dierennerds! Via de Klim Alles-route klauter je onder, boven en langs de dieren. Je steekt wat van de dierenwereld op met een grote gl..
 
 
Of je nu alleen op schoolreisje gaat met groep 1 en 2, 3 en 4, 5 en 6, of de hele boven- en onderbouw; KidZcity is het allerleukste schoolreisje van Utrecht en omstreken. Al onze attracties zijn veilig en hygiënisch e..
 
 
Het Spoorwegmuseum is het leukste én leerzaamste station van het land. Maak dit jaar eens een echte treinschoolreis. In ons Techlab gaan kinderen zelf aan de slag met de techniek achter de trein. Een avontuurlijke ..
 
 
LEERZAME SCHOOLREIS DE NATUUR ROEPT! Het allergrootste schoolreisavontuur beleef je in Ouwehands Dierenpark! Bewonder de dieren en leer op een leuke manier meer over hun natuurlijke leefgebied, de bedreiging van wilde soort..
 
 
De mooiste avonturen beleef je in het Giga Konijnenhol. Tijdens de schoolreis zullen de kinderen zich geen moment vervelen; met uitdagende speeltoestellen en een theatershow is dit een compleet dagje uit! Indoor speelparad..
 
 
All-in schoolreisje, inclusief spelen, eten en drinken! Tussen de bossen van Enschede en Hengelo ligt het gezelligste en voordeligste attractiepark van Twente. Kom gillen in de Rodelbaan (oudste stalen nog werkende achtbaan ..
 
 
Alle ingrediënten voor het leukste én goedkoopste schoolreisje! Ongeacht het weertype, bij Speelboerderij de Flierefluiter is er altijd wat te beleven. Want met een kinderboerderij, een binnen- én buitensp..
 
 
In Slagharen worden schoolreisjes onvergetelijke herinneringen! Hét schoolreisje voor cowboys & cowgirls beleef je in Slagharen. Kom met de klas naar het Wilde Westen en zoek de spanning op in de Gold Rush. Zweef ..
 
 
De Challenge Run: Een compleet schoolreisje vol outdoor activiteiten voor één prijs! Zoekt u een actief schoolreisje, in de natuur, waarbij de leerlingen samenwerken, uitgedaagd worden en vooral veel plezier ..
 
 
Volop zwemplezier bij De Scheg in Deventer! Aan de rand van Hanzestad Deventer halen kinderen hun hart op in het overdekte zwemparadijs van ‘Belevingscentrum De Scheg’. Hier ga je samen met bewoner ‘Dave de..
 
 
Op schoolreis tussen de dino’s! Durf jij rond te lopen tussen levensechte dinosaurussen? Kom dan naar Dinoland Zwolle! Hier ontmoet je meer dan 100 dinosaurussen waaronder de imposante T. rex, de plantenetende Tricerat..
 
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS