Menu

Schoolreizen

Met trots presenteren wij u onze schoolreizen voor 2023. 

Hieronder staat een uitgebreid assortiment met schoolreisjes. Mocht u echter al een bestemming in gedachten hebben, welke niet in hieronder vermeld staat, dan kunt u altijd even bellen of e-mailen voor een vrijblijvende prijsopgave. 
Kortom, wij bieden voor ieder wat wils.
Voorbeeld reizen
 
CORPUS ‘reis door de mens’: Ontdek de wonderen van het menselijk lichaam!   In CORPUS maak je kennis met de wonderen van het menselijk lichaam: jouw eigen lichaam!   Zie, voel en hoor hoe jouw ing..
 
 
Ga dit jaar met de hele klas (of zelfs school) naar Duinrell. Je vindt er meer dan 40 attracties en 21 glijbanen voor alle leeftijden. Het park is overzichtelijk en door de centrale ligging in de randstad is het de ideale sch..
 
 
Ga samen met je leerlingen op schoolreis naar Fien & Teun in de prachtige Zuid-Hollandse polder en ontdek van alles over het leven op een boerderij, de natuur, tuin én dieren bij themapark Avonturenboerderij Molenw..
 
 
Herinnert u zich uw schoolreisje nog? Gezellig met klasgenootjes alle attracties uitproberen. Om daarna met z’n allen terug te gaan naar die ene favoriete attractie waar maar niemand genoeg van kreeg. Tussendoor iets le..
 
 
In Piratenland Gorinchem kunnen kinderen urenlang spelen in het overdekte speelparadijs. Het enorme piratenschip met een spookhuis, touwbruggen, ballenbak en nog veel meer aan boord staat klaar om alle kinderen tot en met 12 ..
 
 
Kom rondneuzen, speuren en leren in onze miniatuurwereld. Onze miniatuurwereld is een leuke en leerzame beleving voor jong, oud, jongen of meisje. Leerlingen van groep 3 t/m 6 vinden vooral plezier in het rondneuzen en het m..
 
 
Heerlijk zelf spelen of lekker ravotten met vrienden, in familiepark Plaswijckpark raak je niet uitgespeeld! Je kunt zowel buiten als binnen spelen. Het park is super afwisselend met de verschillende wijken. En lekker overzic..
 
 
Beleef de leukste avonturen in Madurodam! Zo klim je dwars door de schilderijen van De Hollandse Meesters, ga je op zoek naar verborgen schatten tussen de miniaturen én red je Nederland van het naderende water. Er is z..
 
 
Beleef uren indoorpret in Plopsa Indoor Coevorden, waar leerlingen zich kunnen uitleven in de attracties van hun favoriete helden. Zing en dans mee met K3 in de ‘K3-Disco’ en laat er je danskunsten zien of zwaai h..
 
 
Heerlijk spelen met een boerengevoel? Dat kan bij de Drentse Koe! Op de grens van Drenthe, Overijssel en Friesland (nabij Meppel) vind je Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe. Een ideale buiten- én binnen locatie waa..
 
 
WILDLANDS Adventure Zoo Emmen, een schoolreisje vol bijzondere ontmoetingen en oneindig speelplezier. Oog in oog met wilde dieren Trek het poolgebied in en sta oog in oog met de pinguïns en ijsberen die onder water d..
 
 
Het jaarlijkse schoolreisje is een terugkerende ‘schooldag’ waar al ver van te voren reikhalzend naar uit wordt gekeken. Een schoolreis hoort gezellig, onbezorgd en onvergetelijk te zijn, een dag waar nog lang ove..
 
 
Wat Irrland zo bijzonder maakt is de veelzijdigheid voor paradijselijk prijzen. Hier is genoeg ruimte voor iedereen die op zoek is naar rust, recreatie of plezier. Irrland... een land waar je je kunt uitleven, modderen en ..
 
 
Dolle pret in een voormalige kerncentrale Kernie’s Familiepark in Wunderland Kalkar, net over de grens bij Arnhem, is een populaire schoolreisbestemming. En niet voor niets... Wél voor bijna niets! Voor een al..
 
 
Hoera, ik ben in de film! Organiseer in 2022 een uitje met de hele klas of school naar het grootste film- en attractiepark van Duitsland! Wij nodigen jullie van harte uit om Movie Park Germany te komen bezoeken! Op een terre..
 
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS