Menu

Schoolreizen

Met trots presenteren wij u onze schoolreizen.

Hieronder staat een uitgebreid assortiment met schoolreisjes. Mocht u echter al een bestemming in gedachten hebben, welke niet in hieronder vermeld staat, dan kunt u altijd even bellen of e-mailen voor een vrijblijvende prijsopgave. 
Kortom, wij bieden voor ieder wat wils.
Voorbeeld reizen
 
Het jaarlijkse schoolreisje is een terugkerende ‘schooldag’ waar al ver van tevoren reikhalzend naar uit wordt gekeken. Een schoolreis hoort gezellig, onbezorgd en onvergetelijk te zijn, een dag waar nog lang over..
 
 
Wat Irrland zo bijzonder maakt is de veelzijdigheid voor paradijselijk prijzen. Hier is genoeg ruimte voor iedereen die op zoek is naar rust, recreatie of plezier. Irrland... een land waar je je kunt uitleven, modderen en ..
 
 
Hoera, ik ben in de film! Organiseer in 2024 een uitje met de hele klas of school naar het grootste film- en attractiepark van Duitsland! Wij nodigen jullie van harte uit om Movie Park Germany te komen bezoeken! Op een terre..
 
 
Dolle pret in een voormalige kerncentrale Kernie’s Familiepark in Wunderland Kalkar, net over de grens bij Arnhem, is een populaire schoolreisbestemming. En niet voor niets... Wél voor bijna niets! Voor een al..
 
 
Beleef het ultieme wintersportgevoel in Alpincenter Bottrop! Wat voor een weer het ook is, 365 dagen per jaar kan je bij Alpincenter Bottrop terecht. Het alpincenter is de langste skihal ter wereld met maar liefst 640 meter ..
 
 
De bakermat van de Duitse skisport ligt in het Sauerland. Dit is het grootste wintersportgebied ten noorden van de Alpen, met als bekendste wintersportplaats Winterberg. Zodra de eerste vlokjes sneeuw naar beneden dwarrelen w..
 
 
Toe aan een actief programma met een winters tintje, dan kun je met de groep gaan schaatsen. Dit kan bij Schaatsbaan Triavium in Nijmegen, hier kan de gehele groep zich vermaken op de indoorschaatsbaan. Of schaats bij De S..
 
 
Er is een plek waar je de wereld om je heen even vergeet. Waar je het ene moment zweeft tussen trollen en elfjes in Droomvlucht en het andere moment ten strijde trekt tegen de draak in de dubbele houten racerachtbaan Joris en..
 
 
Wilt u een spetterend uitje met de schoolgroep, bezoek dan één van de zwemlocaties die Betuwe Express aanbiedt. Duik bij Zwemparadijs De Scheg in Deventer in de unieke wildwaterbaan Gletsjer Slide of roetsj m..
 
 
Met de hele klas op avontuur in de Efteling Bezoek met de hele klas een wereld waar sprookjes tot leven komen en waar fantasie werkelijkheid wordt. Waar durfals in spectaculaire achtbanen langs draken en geesten vliegen. Waa..
 
 
Hoera, ik ben in de film! Avonturen boordevol actie, nog spannender en explosiever dan welke blockbuster ook. Dat is Movie Park Germany, Duitslands grootste film- en attractiepark vlak over de grens bij Arnhem! Bezoek in h..
 
 
Skihalle Neuss biedt een gevarieerd programma voor schoolklassen en kinder- of jeugdgroepen. Het hele jaar door is er volop actie en plezier te beleven! Leef je uit in de sneeuw of breidt je arrangement uit met een van de spa..
 
 
Unieke schoolreisjes bij SnowWorld. Sport en spel in echte sneeuw onder professionele begeleiding, ski- of snowboardles, het grootste klimpark van Europa en uitgebreide horecafaciliteiten. SnowWorld biedt alle mogelijkheden v..
 
 
WALIBI HOLLAND Verras de klas met het spannendste schoolreisje; Walibi Holland! Een dagje HARDGAAN zet de wereld van elk kind letterlijk op z’n kop. MEER DAN 30 ATTRACTIES Met meer dan 30 spectaculaire attracties i..
 
< Vorige - 1 2 3 4 5 - Volgende >
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS