Menu

Schoolreizen

Met trots presenteren wij u onze schoolreizen voor 2022. 

Al onze reizen worden ‘corona proof’ georganiseerd. Onze touringcars worden voor en na iedere rit extra gedesinfecteerd. Desgewenst verstrekken wij mondkapjes voor volwassenen. Onze touringcars zijn uitgerust met moderne 
aircosystemen en geavanceerde filters. Als u bij ons een schoolreis boekt, zullen wij ons uiterst flexibel opstellen bij het verplaatsen of annuleren van de reis.

Hieronder staat een uitgebreid assortiment met schoolreisjes. Mocht u echter al een bestemming in gedachten hebben, welke niet in hieronder vermeld staat, dan kunt u altijd even bellen of e-mailen voor een vrijblijvende prijsopgave. 
Kortom, wij bieden voor ieder wat wils.
Voorbeeld reizen
 
Hoera, ik ben in de film! Organiseer in 2022 een uitje met de hele klas of school naar het grootste film- en attractiepark van Duitsland! Wij nodigen jullie van harte uit om Movie Park Germany te komen bezoeken! Op een terre..
 
 
Beleef het ultieme wintersportgevoel in Alpincenter Bottrop! Wat voor een weer het ook is, 365 dagen per jaar kan je bij Alpincenter Bottrop terecht. Het alpincenter is de langste skihal ter wereld met maar liefst 640 meter ..
 
 
De bakermat van de Duitse skisport ligt in het Sauerland. Dit is het grootste wintersportgebied ten noorden van de Alpen, met als bekendste wintersportplaats Winterberg. Zodra de eerste vlokjes sneeuw naar beneden dwarrelen w..
 
 
Toe aan een actief programma met een winters tintje, dan kun je met de groep gaan schaatsen. Dit kan bij Schaatsbaan Triavium in Nijmegen, hier kan de gehele groep zich vermaken op de indoorschaatsbaan. Of schaats bij De S..
 
 
Er is een plek waar je de wereld om je heen even vergeet. Waar je het ene moment zweeft tussen trollen en elfjes in Droomvlucht en het andere moment ten strijde trekt tegen de draak in de dubbele houten racerachtbaan Joris en..
 
 
Wilt u een spetterend uitje met de schoolgroep, bezoek dan één van de zwemlocaties die Betuwe Express aanbiedt. Duik bij Zwemparadijs De Scheg in Deventer in de unieke wildwaterbaan Gletsjer Slide of roetsj m..
 
 
Met de hele klas op avontuur in de Efteling Bezoek met de hele klas een wereld waar sprookjes tot leven komen en waar fantasie werkelijkheid wordt. Waar durfals in spectaculaire achtbanen langs draken en geesten vliegen. Waa..
 
 
Hoera, ik ben in de film! Avonturen boordevol actie, nog spannender en explosiever dan welke blockbuster ook. Dat is Movie Park Germany, Duitslands grootste film- en attractiepark vlak over de grens bij Arnhem! Bezoek in h..
 
 
Skihalle Neuss biedt een gevarieerd programma voor schoolklassen en kinder- of jeugdgroepen. Het hele jaar door is er volop actie en plezier te beleven! Leef je uit in de sneeuw of breidt je arrangement uit met een van de spa..
 
 
Unieke schoolreisjes bij SnowWorld. Sport en spel in echte sneeuw onder professionele begeleiding, ski- of snowboardles, het grootste klimpark van Europa en uitgebreide horecafaciliteiten. SnowWorld biedt alle mogelijkheden v..
 
 
WALIBI HOLLAND Verras de klas met het spannendste schoolreisje; Walibi Holland! Een dagje HARDGAAN zet de wereld van elk kind letterlijk op z’n kop. MEER DAN 30 ATTRACTIES Met meer dan 30 spectaculaire attracties i..
 
< Vorige - 1 2 3 4 5 - Volgende >
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS