Menu

Schoolreizen

Met trots presenteren wij u onze schoolreizen voor 2022. 

Al onze reizen worden ‘corona proof’ georganiseerd. Onze touringcars worden voor en na iedere rit extra gedesinfecteerd. Desgewenst verstrekken wij mondkapjes voor volwassenen. Onze touringcars zijn uitgerust met moderne 
aircosystemen en geavanceerde filters. Als u bij ons een schoolreis boekt, zullen wij ons uiterst flexibel opstellen bij het verplaatsen of annuleren van de reis.

Hieronder staat een uitgebreid assortiment met schoolreisjes. Mocht u echter al een bestemming in gedachten hebben, welke niet in hieronder vermeld staat, dan kunt u altijd even bellen of e-mailen voor een vrijblijvende prijsopgave. 
Kortom, wij bieden voor ieder wat wils.
Voorbeeld reizen
Geen reizen gevonden
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS