Menu
Rolstoeltouringcar

Mindervalide reizigers kunnen met Betuwe Express veilig en comfortabel op reis. Onze rolstoeltouringcar is naast alle luxe en gemakken voorzien van een speciale rolstoellift. U reist in een nieuwe Van Hool TX17 Acron rolstoeltouringcar uit het bouwjaar 2014.

Moderne techniek en ervaren en behulpzame chauffeurs zorgen ervoor dat uw dagje uit of korte reis tot in de puntjes wordt verzorgd. Passagiers die slecht ter been zijn, kunnen gebruik maken van een seniorentrap, vergelijkbaar met de loopplank naar een schip. Ook kan de bus ‘knielen’ tot bijna aan de grond.

In onze rolstoeltouringcar reizen zowel personen met als zonder rolstoel. Rolstoelgebonden reizigers kunnen in hun eigen rolstoel blijven zitten. De stoel wordt door middel van de rolstoellift in de bus geplaatst en conform de wettelijke eisen vastgezet aan de speciaal hiervoor gemonteerde vloerrail. Passagiers met en zonder rolstoel reizen gezamenlijk. Er is plaats voor 10 rolstoelen.

Combinatie mogelijkheden rolstoeltouringcar:

Rolstoelplaatsen Overige zitplaatsen
0 (alleen lift) 60
1 58
2 56
3 54
4 52
5 50
6 48
7 46
8 44
9 42
10 40

Bij bovenstaande aantallen gaan wij uit van normale rolstoelen, geen scootmobielen en elektrische rolstoelen. Deze touringcar is standaard voorzien van airconditioning, toilet, barunit en cd/dvd met schermen.
Informatie

Telefoon

0488 - 468686

E-mail adres

info@betuwe-express.nl

Powered by Travelta-CMS