Menu
BE College
De chauffeurs van Betuwe Express zijn professionals met een gastvrije instelling en aandacht voor de passagiers. Zij worden jaarlijks getraind en opgeleid binnen BE College. Bekijk ons overzicht met een samenvatting van de gegeven cursussen.

Digitale tachograaf en boordcomputers: (U23-1)
De digitale tachograaf is en blijft een moeilijke materie. In deze cursus wordt door een ervaren gecertificeerde docent geleerd hoe je met de digitale tachograaf om moet gaan, tevens wordt je over de laatste veranderingen van de Europese wet-en verkeersregels bijgepraat. Dit alles om het risico op hoge boetes te voorkomen.

Het Nieuwe Rijden: (W01-1)
Bewust worden van jouw rijgedrag en brandstofverbruik, dat leer je in de cursus Het Nieuwe Rijden. Met de juiste schakelmomenten, een effectief schakelpatroon en een goede timing om het gas los te laten, bespaar je al snel vijftien procent. Behalve deze besparing is de praktijkdag Het Nieuwe Rijden ook nog eens beter voor het milieu en bevordert het de veiligheid van de verkeersdeelnemers.

Communicatieve en Sociale Vaardigheden: (U14-1)
Jij bent het visitekaartje van de organisatie. Dagelijks communiceer je met klanten, collega’s en anderen. In de training leer je om in verschillende omstandigheden op een professionele manier te communiceren. De onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere klantbenadering, commercieel gedrag, klachtenafhandeling, het handelen en denken vanuit diverse achtergronden en omgaan met stresssituaties. Een zeer interessante cursus voor diegene die fysieke risico’s willen voorkomen en noodsituaties goed willen kunnen beoordelen.

EHBO/LRH: (U21-1)
Binnen iedere werksituatie kun je van het ene op het andere moment te maken krijgen met noodsituaties waarbij adequaat optreden van levensbelang kan zijn. In deze cursus leer je bewust omgaan met veiligheidssituaties en het toepassen van de juiste vaardigheden bij letsels en ziekten bij slachtoffers. Er wordt geleerd hoe je een slachtoffer benadert en een eventuele reanimatie met en zonder AED toe te passen, omgaan met eigen veiligheid en andermans veiligheid. Hoe levensreddend gehandeld kan worden en hoe op te schalen naar professionele hulpdiensten. (alarmeren). Een zeer leerzame cursus die iedereen zou moeten volgen.

Verkeerseducatie: (U47-1)
Tijdens je werkzaamheden in de vervoerssector heb je veel te maken met Verkeers- en gedragsregels. Deze regels zijn voortdurend onderhevig aan veranderingen. In deze cursus kun je je kennis weer op peil brengen en leer je bedacht te zijn op de gevaren van het verkeer en op arbeidsongevallen. Ook komen de laatste wijzigingen aan bod op het gebied van wet- en regelgeving en wijzigingen in verkeersborden en verkeerstekens.

Rijoptimalisatie: (W02-1)
Wil jij zelfverzekerd achter het stuur zitten. Dan mag deze cursus niet ontbreken bij het behalen van je code 95. In deze praktijkcursus wordt aandacht besteed aan het optimaliseren van een veilige en verantwoorde rijstijl waarmee schades voorkomen kunnen worden. Het gaat hier vooral om het vermijden en eventueel het beheersen van risicovolle situaties. Verder is in de cursus aandacht voor onder andere voertuigbeheersing, inzicht in het verkeer, manoeuvreersituaties en houdingsaspecten die de veiligheid kunnen vergroten.

Wintervoorbereiding: (U34-1)
Wil jij goed voorbereid tijdens de winter je werk kunnen uitvoeren? Dikke pakken sneeuw, ijs, regen- en hagelbuien trotseren? Met de cursus Wintervoorbereiding ga je goed voorbereid op pad en kom je niet meer voor verrassingen te staan!
Informatie

Telefoon

0488 - 468686

E-mail adres

info@betuwe-express.nl

Powered by Travelta-CMS