Menu
Coronavirus

De coronacrisis raakt iedereen. Het heeft een grote impact op de reisbranche en ons als touringcarbedrijf in het bijzonder. Betuwe Express neemt zowel op kantoor als rondom onze touringcars alle voorzorgsmaatregelen om het coronavirus op afstand te houden.

Onze maatregelen en beslissingen voor de uitvoering van het reizen per bus zijn uiteraard op basis van de door de overheid en RIVM aanbevolen maatregelen en richtlijnen. Waarbij de gezondheid en veiligheid van onze klanten en collega’s voorop staat.

Annuleren rit
Een groot aantal reizen wordt bij ons geannuleerd of verplaatst. Met betrekking tot annuleringen houdt Betuwe Express zich aan de Algemene Voorwaarden van Busvervoer Nederland
(zie hier). Lettende op de omvang van het aantal annuleringen is het voor ons zakelijk onverantwoord dit volledig kosteloos te doen, tenzij dit anders afgesproken is (bijvoorbeeld bij groepsdagtochten en contractvervoer).

Verplaatsen rit
Indien u uw rit verplaatst naar een andere datum in 2020 dan kunt u deze kosteloos omboeken naar de nieuwe datum. Wij verzoeken u de annulering of omboeking ons schriftelijk te laten weten via ons e-mailadres
info@betuwe-express.nl.

Geannuleerde individuele dagtocht
Als u een dagtocht hebt geboekt en de reis kan niet doorgaan, wordt u persoonlijk door ons geïnformeerd over de annulering. Afhankelijk van het evenement of de te bezoeken locatie worden de annuleringsvoorwaarden met u besproken.

Voorzorgsmaatregelen
U kunt uw busvervoer gewoon bij ons blijven reserveren. Het reizen per touringcar is nog steeds mogelijk. Betuwe Express neemt strikte maatregelen op het gebied van schoonmaken van de touringcars. In onze touringcars hanteren wij een zitplaatsverdeling om voldoende afstand (1,5 meter) te behouden.

Contact
Ons kantoor is tijdens werkdagen beperkt bezet en geopend van 08.30 tot 17.00 uur. Mocht u vragen hebben, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen (0488 - 46 86 86) of via e-mailadres
info@betuwe-express.nl.

Dank!
Dagelijks krijgen wij vele steunbetuigingen binnen aan het adres van onze medewerkers. Wij danken u voor het vertrouwen. Pas goed op uzelf en de mensen om u heen.

Informatie

Telefoon

0488 - 468686

E-mail adres

info@betuwe-express.nl

Powered by Travelta-CMS