Menu
Evenementenvervoer

Evenementen- en congresvervoer
Efficiënt vervoer van grote groepen mensen naar een evenement, congres of publieksevenement in binnen- of buitenland? Bij ons zit u altijd goed! Of het nu gaat om 500 of meer dan 10.000 personen: Wij regisseren het gehele proces.

Uitgebreid netwerk en wagenpark
Betuwe Express is één van de grootste spelers in de touringcarbranche in Nederland. Ons uitgebreide netwerk in binnen- en buitenland draagt bij aan een landelijke en internationale dekking. Iedere vorm van vervoer is ons vertrouwd: van lokale pendeldiensten tot vervoer van mensen door heel Europa! Om u één aanspreekpunt en alle aandacht en expertise, die voor een evenement nodig zijn, te kunnen bieden hebben deze samenwerkende bedrijven een aparte afdeling t.b.v. evenementenvervoer opgericht.

Het logistieke voortraject
Niet alléén het vervoer maar ook het gehele logistieke traject wordt door ons vlekkeloos georganiseerd. Vanaf het begin wordt er meegedacht en kan een gedeelte van de organisatie overgenomen worden. Locaties, routes, opstappunten en reistijden worden vakkundig op elkaar afgestemd.

Eén aanspreekpunt
U heeft gedurende het gehele project één aanspreekpunt binnen onze organisatie. Onze projectleiders hebben een jarenlange ervaring op het gebied van evenementenvervoer. Ze zijn in staat om uw vervoersaanvraag snel en accuraat om te zetten in een passend voorstel en een concreet vervoersplan. Door deze korte communicatielijn kan direct ingesprongen worden op nieuwe en actuele situaties: in de voorbereiding op uw evenement, maar ook ter plaatse!

Referenties
Onze jarenlange ervaring en het persoonlijke klantencontact zorgen er voor dat vele opdrachtgevers jaarlijks gebruik blijven maken van onze diensten. Overheden, universiteiten, hogescholen en bedrijven behoren tot de lange lijst van referenties.

Meer informatie of offerte aanvragen
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 0488 - 46 86 80. Ook kunt u direct een offerte aanvragen, via info@betuwe-express.nl.

Informatie

Telefoon

0488 - 468686

E-mail adres

info@betuwe-express.nl

MECC MaastrichtAhoy' RotterdamGelredome Arnhem
Powered by Travelta-CMS