Menu
Kwaliteit & Duurzaamheid
Betuwe Express is een toonaangevend bedrijf en loopt graag voorop bij vernieuwingen op het gebied van veiligheid en milieu. In 1996 waren we één van de eerste touringcarbedrijven met het certificaat van Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf (SKTB). In 2010 hebben we daar het ISO9001-certificaat aan toegevoegd en in 2014 waren we één van de eerste touringcarbedrijven met het ISO14001-certificaat.

ISO9001 is internationaal het meest erkende kwaliteitsmanagement normsysteem. En wordt toegepast door meer dan een half miljoen organisaties in 150 landen. Betuwe Express wil door deze certificering laten zien dat we als organisatie voldoen aan de hoogste internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. We willen hiermee ook aantonen in staat te zijn te voldoen aan eisen van klanten, wet- en regelgeving en de kwaliteitseisen van de eigen organisatie. De criteria van SKTB zijn inmiddels allemaal wettelijk vastgelegd.

Bij Betuwe Express is uw veiligheid vanwege onze hoge kwaliteitseisen meer dan gewaarborgd. Onze certificeringsystemen zijn ontwikkeld voor het hier en nu. Ze zijn klaar voor de toekomst en worden nationaal en internationaal gedragen. Onze garanties liggen op het gebied van de veiligheid en het afgesproken comfort van de touringcars, de vakbekwaamheid en de dienstbaarheid van de chauffeurs, de strikte naleving van de rij- en rusttijdenwetgeving en de naleving van de sociale voorschriften van de branche. Bovendien, zijn deze touringcarbedrijven altijd meer dan adequaat verzekerd.

Duurzaamheid
Betuwe Express loopt als organisatie voorop in een duurzame bedrijfsvoering. Zowel op kantoor, in onze werkplaats en uiteraard bij onze chauffeurs en rijdend materieel wordt er veel aandacht besteed aan een duurzame bedrijfsvoering. Betuwe Express heeft als één van de weinige touringcarbedrijven een ISO 14001 milieucertificaat.

Milieuaspecten zijn opgenomen binnen onze beleidsverklaring en vormen een algemene doelstelling ter verbetering van ons klimaat. Dit komt tot uiting binnen het moderne wagenpark dat voldoet aan de Europese normstellingen. Ons volledige wagenpark heeft de zuinigste Euro 6 motor. Deze motoren zorgen voor minder CO2-uitstoot en leveren direct een minder vervuilende bijdrage aan het milieu.

De maatregelen die Betuwe Express neemt hebben als doel het verminderen van bestaande negatieve milieueffecten. Als reisorganisatie is Betuwe Express aangesloten bij de ANVR. De reisbranche voelt zich sterk betrokken bij duurzaam ondernemen en om deze reden zet Betuwe Express zich samen met de ANVR in om het reizen voor volgende generaties aantrekkelijk te houden.

Door onze brandstofbesparende maatregelen en compensatie rijden wij merendeel CO2-neutraal vervoer. Al deze inspanningen rondom duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) worden jaarlijks geverifieerd en gepubliceerd in het MVO-register.
Informatie

Telefoon

0488 - 468686

E-mail adres

info@betuwe-express.nl

Powered by Travelta-CMS