Menu
Over ons
Reisorganisatie en Touringcarbedrijf Betuwe Express BV werd 60 jaar geleden opgericht en is uitgegroeid tot een van de grootste touringcarbedrijven in Nederland. Betuwe Express is toonaangevend als het gaat om het verzorgen van vervoer voor zowel groepen als individuele reizigers.

Niet alleen bieden wij de mogelijkheid om het vervoer van A naar B te laten verzorgen maar ook de gehele verzorging van complete reizen voor één of meerdere dagen in Nederland als ver daar buiten. Wij beschikken dan ook over ruim 60 luxe touringcars vanaf 19 tot maximaal 90 personen.

Wagenpark
Onze 60 luxe touringcars rijden onbegrensd naar de mooiste bestemmingen. Het wagenpark kenmerkt zich door een grote diversiteit met 19 tot 90 zitplaatsen per touringcar. Of het nu gaat om een standaard luxe touringcar, een rolstoeltouringcar met hydraulische lift of luxe VIP-coaches: Betuwe Express biedt u de zekerheid van professioneel uitgevoerde reizen tegen aantrekkelijke prijzen. Alle touringcars zijn voorzien van airconditioning, toilet, koffiebar, cd- en dvd-speler.

Meer weten of offerte aanvragen?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Betuwe Express op de onderstaande telefoonnummers of u kunt het contactformulier gebruiken. Wij kunnen u dan uitgebreid informeren over de diverse mogelijkheden.

Telefoonnummers:
Eendaagse touringcarverhuur 0488-46 86 80
Meerdaagse reizen 0488-46 86 80
Groepsdagtochten 0488-46 86 42
Schoolreizen 0488-46 86 32
Evenementen/congresvervoer 0488-46 86 80
Contractvervoer
(gemeenten, scholen, sportverenigingen)
0488-46 86 33
Wagenpark

Bij Betuwe Express bent u aan het juiste adres voor het vervoer van uw groep of gezelschap. Wij hebben de beschikking over een luxe en gevarieerd wagenpark voor zowel kleinere en grotere groepen waarmee u representatief voor de dag komt. Maak hieronder een keuze voor meer informatie over onze touringcars.

Kwaliteit & Duurzaamheid
Betuwe Express is een toonaangevend bedrijf en loopt graag voorop bij vernieuwingen op het gebied van veiligheid en milieu. In 1996 waren we één van de eerste touringcarbedrijven met het certificaat van Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf (SKTB). In 2010 hebben we daar het ISO9001-certificaat aan toegevoegd en in 2014 zijn we gecertificeerd voor ISO14001. Door verdere brandstof besparende maatregelen en compensatie rijden wij merendeel CO2-neutraal vervoer. Al deze inspanningen rondom duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) worden jaarlijks geverifieerd en gepubliceerd in het MVO-register.
BE College
De chauffeurs van Betuwe Express zijn professionals met een gastvrije instelling en aandacht voor de passagiers. Zij worden jaarlijks getraind en opgeleid binnen BE College. Bekijk ons overzicht met een samenvatting van de gegeven cursussen.
BE Techniek
Historie
Aan de Hoofdstraat 157 in Herveld staat het 19e eeuwse huis en thuis van de familie Winnemuller. Het huis was vroeger omgeven door sloten en boomgaarden, karakteristiek aan het typisch Betuwse landschap en direct grenzend aan de school en de Rooms-Katholieke kerk.

In de tweede helft van de 19e eeuw bewoonde Jan en Antonia Winnemuller het huis. Zoals velen in de Betuwe, verdienden zij hun brood met de teelt van fruit en de verkoop van kruidenierswaren. Hard werken was de manier om je gelukkig te voelen, gezond te blijven en te leven naar de waarden en normen van het rijke roomse leven. Het stichten van een gezin een belangrijk onderdeel van het leven.
Vacatures (over ons)
Reisorganisatie en Touringcarbedrijf Betuwe Express te Herveld is één van de grootste touringcarbedrijven in Oost-Nederland. Betuwe Express is toonaangevend op het gebied van personenvervoer en is gespecialiseerd in het verzorgen van dagtochten,evenementreizen, meerdaagse bus- excursiereizen, scholieren- en personeelsvervoer.
Informatie

Telefoon

0488 - 468686

E-mail adres

info@betuwe-express.nl

Powered by Travelta-CMS