Menu

Welkom bij BE Business & Incentive Travel

Bij BE Business & Incentive Travel krijgt u meerwaarde door maatwerk in de ruimste zin des woords. Uw idee of wens gaan wij haarfijn in detail organiseren en maken er een unieke beleving van. Van ijsberen spotten in Alaska tot een workshop vlaaien bakken in Maastricht.

Welkom bij BE Business & Incentive Travel

BE Business & Incentive Travel
BE Business & Incentive Travel is onderdeel van touringcarbedrijf Betuwe Express. Al 54 jaar een begrip in binnen en buitenland. Jaarlijks vervoeren zij ruim 671.000 relaties naar bestemmingen in Nederland en ver daarbuiten.

Dit was altijd per touringcar maar vanaf heden gaan we dit ook per vliegtuig, boot, trein of ander vervoer aanbieden. Kortom een volledige uitbreiding van activiteiten.

Vanaf 1 november is BE Business & Incentive Travel operationeel en opent deuren die voor andere gesloten blijven. Door de bijna 40 jaar ervaring van Ben Huitink, 36 jaar Reisbureau Nijenhuis en daarna 4 jaar zelfstandig is er een zorgvuldig netwerk opgebouwd van agentschappen wereldwijd.

Een vaste contactpersoon in samenwerking met vakmensen ter plaatse laten niets aan het toeval over. Ook geen risico’s achteraf want u krijgt vooraf een compleet overzicht van de kosten.

Bij BE Business & Incentive Travel krijgt u meerwaarde door maatwerk in de ruimste zin des woords. Uw idee of wens gaan wij haarfijn in detail organiseren en maken er een unieke beleving van.

BE Business & Incentive Travel
  • Ruime ervaring in samenstellen van groepsreizen
  • Totale organisatie van een meerdaagse zakenreis, meeting of incentive
  • All-in reizen inclusief hotel, vervoer per vliegtuig, bus of trein
  • Maatwerk, out of the box, eigenwijs: tegen ieder budget
Ons aanbod
Van ijsberen spotten in Alaska tot een workshop vlaaien bakken in Maastricht. U vraagt en de creativiteit gaat draaien maar dan altijd in goed overleg! Wat bieden we aan?
Onze werkwijze
Vaak wordt er gedacht, dat kan ik zelf ook wel regelen zo’n groepsreisje! Echter het reizen met een groep is toch anders als wanneer men zelf op internet een privé vakantie gaat boeken. Met groepen gelden er andere voorwaarden bij hotels, agentschappen terplaatse en bij airliners.
Informatie

Contact

Ben Huitink
b.huitink@be-travel.nl
06 - 50 848 176

Bezoekadres

Onderstalstraat 4
6674 ME Herveld