Menu

België

Voorbeeld reizen
 
Antwerpen is een bruisende stad die bekend staat om zijn wereldhaven aan de Schelde, de Grote Markt met de gildehuizen, de diamanthandel en de talloze musea. Het is ook een stad waar u een smakelijk Belgisch biertje kunt best..
 
 
Brugge is een waar openluchtmuseum. Geniet van een boottocht over de grachten en u begrijpt waarom Brugge ook wel het Venetië van het Noorden wordt genoemd. Kleine greep uit de excursiemogelijkheden: Stadswandeling, b..
 
 
Brussel is natuurlijk niet voor niets de Europese hoofdstad. Er valt van alles te beleven en te zien. De grootste trekpleister is en blijft Manneken Pis. De Grote Markt is de ideale gelegenheid om uit te rusten na een dagje B..
 
 
Gent wordt het historisch hart van Vlaanderen genoemd. Gent is niet alleen bekend om zijn prachtige bezienswaardigheden maar ook om de vele restaurants en gezellige winkelstraten. Kleine greep uit de excursiemogelijkheden:..
 
 
Geen stad in Vlaanderen spreekt zo tot de verbeelding als de universiteitsstad Leuven. De rijke stadshistorie wordt gecombineerd met een joviale, Bourgondische stadscultuur. De Oude Markt met de vele restaurants en café..
 
 
Reis met ons mee naar het prachtige natuurgebied van de Ardennen. Vanuit ons hotel, op loopafstand van de beroemde grotten van Han, maken we diverse uitstapjes. We bezoeken Dinant en laten ons informeren over het beroemde Ard..
 
 
Brussel, Antwerpen, Brugge en de schitterende kuststad Oostende. Tijdens deze reis combineren het mooiste wat België te bieden heeft. Breng een bezoek aan één van de vele historische monumenten die Oostende..
 
Powered by Travelta-CMS