Menu

Basisschool

In de loop der jaren is veel ervaring opgedaan met het uitvoeren van schoolreizen. Dit heeft geresulteerd in een pakket met originele schoolreizen voor kinderen van diverse leeftijden. U heeft volop keuze uit ons breed assortiment.

Speciale wensen
Mocht u ondanks het grote aanbod geen passende schoolreis vinden, neemt u dan contact met ons op. Aan de hand van uw wensen en budget maken we een offerte op maat.  Hiervoor kunt u contact opnemen met Nynke Veenbrink en Sabine Onderstal via telefoonnummer 0488 - 46 86 86 of u  kunt direct een offerte aanvragen, via het contact- of offerte aanvraagformulier. 

Gratis brochure
Wilt u onze brochure Schooltrips 2020 thuisgestuurd krijgen? Vraag deze dan hier gratis aan.

Voorbeeld reizen
 
Een schoolreis bij de Natuurschool is een echte belevenis! Samen met je hele klas, je juf of meester en een echte Natuurschool-gids beleef je de vrije natuur als nooit te voren. Dat is de kracht van de Natuurschool: op een av..
 
 
Kom je ook spelen? Ballorig is een overdekt speelparadijs voor kinderen tot en met 12 jaar. Je kunt klimmen, klauteren, glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel en veel meer... Voor de jongste kinderen tot 5 jaa..
 
 
Apenheul, speels, avontuurlijk én leerzaam Een bos vol loslopende apen: dát is Apenheul! Hier ontdekken leerlingen hoeveel ze op de apen lijken. Ze ontmoeten de dieren dichterbij dan ooit. Door het hele park ..
 
 
Voor een uitje met de school of grote groepen is Speeltuin De Blije Dries uitermate geschikt. Lekker spelen op ruim veertig speeltoestellen zoals trampolines, een skelterbaan, een nieuwe adventure midgetgolfbaan, een kabel..
 
 
Kom naar speeltuin Brakkefort voor een heerlijk dagje buiten spelen. Kinderen kunnen zich uitleven op het kleurige speelkasteel, dammen bouwen bij de waterspeelplaats, het piratenschip veroveren, racen op de scooterbaan en do..
 
 
Voor een fantastisch dagje uit kom je naar speeltuin de Leemkuil. Met meer dan 80 speeltoestellen verspreid over zo’n 3,5 hectare bos is de Leemkuil de grootste buitenspeeltuin in de regio Nijmegen. Kinderen kunnen de..
 
 
Maak met de hele klas een reis om de wereld bij Burgers’ Zoo in Arnhem! De wereld laten zien aan uw leerlingen? Op een avontuurlijke expeditie ontdekken welke dieren er in de Bush leven? Kinderen meenemen op een toch..
 
 
Chimpie Champ, de speeljungle voor ’apen’ van 1 tot en met 12 jaar. Deze, in het Jungle thema uitgevoerde, overdekte speeltuinen biedt volop speelplezier voor kinderen van 1 tot en met ca. 12 jaar. Klimconstuct..
 
 
Het Dolfinarium: het meest spetterende schoolreisje dat er bestaat De poorten gaan open en de zenuwen gieren door je lichaam: jouw droom om een dolfijn te ontmoeten komt eindelijk uit! En dolfijnen zijn niet de enige diere..
 
 
Gevonden! Het Leukste schoolreisje voor alle leeftijden bij regen en zonneschijn. Hof van Eckberge is een veelzijdig 25.000m3 groot speel- en belevingspark in Eibergen met als thema Nuovo Mundo, de nieuwe wereld onder de Hol..
 
 
Kom op schoolreis naar het gezelligste pretpark van Gelderland! Het Land van Jan Klaassen is al 40 jaar de perfecte locatie voor een schoolreis voor de onderbouw. Het is ruim en overzichtelijk opgezet zodat de kinderen zelf a..
 
 
Voor het aller-leukste schoolreisje! In de meer dan 60 te gekke attracties beleven de kinderen het aller-leukste schoolreisje. Ze maken een tocht in de Dino Tour waar ze oog in oog komen te staan met echte dinosaurussen, var..
 
 
Schoolreisje zoals het hoort! Onderweg met de bus, spelen, leren, klauteren, snoepzakje, frietjes, verstoppen in de bus, dat zijn dé onderdelen die bij een schoolreisje horen. De avonturen en leuke verhalen worden ent..
 
 
Klimbos NL, samen op avontuur! Beleef een fantastische dag in één van de mooiste bossen op de Veluwe. In Apeldoorn vindt u Klimbos Veluwe. Werk aan teamwork, leiderschap en zelfvertrouwen terwijl je de leukste ..
 
 
Megapret in Lievelde is een zeer landelijk gelegen familiepretpark in de achterhoek, waar van alles te beleven is. 1500 m2 Binnenpret, 30.000 m2 Buitenpret, Waterpret en Golfpret op 1 locatie. Kortom bij ieder weertype hee..
 
< Vorige - 1 2 3 4 5 6 - Volgende >
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Wij zijn op de groene tour
Betuwe Express is de groene weg ingeslagen met de aankoop van tien nieuwe Euro 6 touringcars en het behalen van het ISO 14001 milieucertificaat. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS