Menu

Schoolreizen

Voorbeeld reizen
 
Een schoolreis bij de Natuurschool is een echte belevenis! Samen met je hele klas, je juf of meester en een echte Natuurschool-gids beleef je de vrije natuur als nooit te voren. Dat is de kracht van de Natuurschool: op een av..
 
 
Apenheul, speels, avontuurlijk én leerzaam Een bos vol loslopende apen: dát is Apenheul! Hier ontdekken leerlingen hoeveel ze op de apen lijken. Ze ontmoeten de dieren dichterbij dan ooit. Door het hele park ..
 
 
Kom je ook Spelen? Ballorig is een overdekt speelparadijs voor kinderen tot en met 12 jaar. Je kunt klimmen, klauteren, glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel en veel meer... Voor de jongste kinderen tot 5 j..
 
 
Voor een uitje met de school of grote groepen is Speeltuin De Blije Dries uitermate geschikt. Lekker spelen op ruim veertig speeltoestellen zoals trampolines, een skelterbaan, een midgetgolfbaan, een kabelbaan, klim- en su..
 
 
Kom naar speeltuin Brakkefort voor een heerlijk dagje buiten spelen. Kinderen kunnen zich uitleven op het kleurige speelkasteel, dammen bouwen bij de waterspeelplaats, het piratenschip veroveren, racen op de scooterbaan en do..
 
 
Voor een fantastisch dagje uit kom je naar speeltuin de Leemkuil. Met meer dan 80 speeltoestellen verspreid over zo’n 3,5 hectare bos is de Leemkuil de grootste buitenspeeltuin in de regio Nijmegen. Kinderen kunnen de h..
 
 
Maak met de hele klas een reis om de wereld bij Burgers’ Zoo in Arnhem! De wereld laten zien aan uw leerlingen? Op een avontuurlijke expeditie ontdekken welke dieren er in de Bush leven? Kinderen meenemen op een toch..
 
 
Chimpie Champ, de speeljungle voor ’apen’ van 1 tot en met 12 jaar. Deze, in het Jungle thema uitgevoerde, overdekte speeltuinen biedt volop speelplezier voor kinderen van 1 tot en met ca. 12 jaar. Klimconstuct..
 
 
Een schoolreis naar het Dolfinarium is een leuk en leerzaam dagje uit voor de klas. Met negen voorstellingen en vier speeltuinen was er al zoveel te beleven in één dag. In 2018 is er nóg veel meer te b..
 
 
Gevonden! Het Leukste schoolreisje voor alle leeftijden bij regen en zonneschijn. Hof van Eckberge is een veelzijdig 25.000m3 groot speel- en belevingspark in Eibergen met als thema Nuovo Mundo, de nieuwe wereld onder de Hol..
 
 
Voor het aller-leukste schoolreisje! In de meer dan 60 te gekke attracties beleven de kinderen het aller-leukste schoolreisje. Ze maken een tocht in de Dino Tour waar ze oog in oog komen te staan met echte dinosaurussen, var..
 
 
Schoolreisje zoals het hoort! Onderweg met de bus, spelen, leren, klauteren, snoepzakje, frietjes, verstoppen in de bus, dat zijn dé onderdelen die bij een schoolreisje horen. De avonturen en leuke verhalen worden ent..
 
 
Kom op schoolreis naar het gezelligste pretpark van Gelderland! Het Land van Jan Klaassen is al 40 jaar de perfecte locatie voor een schoolreis voor de onderbouw. Het is ruim en overzichtelijk opgezet zodat de kinderen zelf a..
 
 
Ruim 2600 m2 aan klim, klauter en speelplezier voor kinderen van 0 t/m 14 jaar! In Monkey Town Wijchen is er van alles te beleven. Klimmen, klauteren, springen, de super grote legoblokken en sinds kort ook nog de spannende..
 
 
Megapret in Lievelde is een zeer landelijk gelegen familiepretpark in de achterhoek, waar van alles te beleven is. 1500 m2 Binnenpret, 30.000 m2 Buitenpret, Waterpret en Golfpret op 1 locatie. Kortom bij ieder weertype hee..
 
< Vorige - 1 2 3 4 5 6 - Volgende >
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Wij zijn op de groene tour
Betuwe Express is de groene weg ingeslagen met de aankoop van tien nieuwe Euro 6 touringcars en het behalen van het ISO 14001 milieucertificaat. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS