Menu

Schoolreizen

Voorbeeld reizen
 
Avontura, geniet van puur speelplezier! Bij Avontura ben je aanbeland in de leukste indoor speelparadijzen van de regio. Overal waar je kijkt zie je speelpleinen, elk met hun eigen thema. Hier hebben kinderen gegarandeerd ..
 
 
Kom je ook spelen? Ballorig is een overdekt speelparadijs voor kinderen tot en met 12 jaar. Je kunt klimmen, klauteren, glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel en veel meer... Voor de jongste kinderen tot 5 jaa..
 
 
Beleef een “tof” schoolreisje vol avontuur en plezier in Amusementspark Tivoli! Kom ook spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor basisschoolkids! Het park in Berg..
 
 
Megapret in Lievelde is een zeer landelijk gelegen familiepretpark in de achterhoek, waar van alles te beleven is. 1500 m2 Binnenpret, 30.000 m2 Buitenpret, Waterpret en Golfpret op 1 locatie. Kortom bij ieder weertype hee..
 
 
Ruim 2600 m2 aan klim, klauter en speelplezier voor kinderen van 0 t/m 14 jaar! In Monkey Town Wijchen is er van alles te beleven. Klimmen, klauteren, springen, de super grote legoblokken en sinds kort ook nog de spannende..
 
 
Voor het aller-leukste schoolreisje! In de meer dan 60 te gekke attracties beleven de kinderen het aller-leukste schoolreisje. Ze maken een tocht in de Dino Tour waar ze oog in oog komen te staan met echte dinosaurussen, var..
 
 
De wereld laten zien aan uw leerlingen en ze meenemen op ontdekkingsreis? Dat kan bij Burgers’ Zoo! Goed weer of slecht weer, het maakt het avontuur er niet minder leuk op. Neem ze mee naar de overdekte tropische Bush, ..
 
 
Kom naar speeltuin Brakkefort voor een heerlijk dagje buiten spelen. Kinderen kunnen zich uitleven op het kleurige speelkasteel, dammen bouwen bij de waterspeelplaats, het piratenschip veroveren, racen op de scooterbaan en do..
 
 
Voor een fantastisch dagje uit kom je naar speeltuin de Leemkuil. Met meer dan 80 speeltoestellen verspreid over zo’n 3,5 hectare bos is de Leemkuil de grootste buitenspeeltuin in de regio Nijmegen. Kinderen kunnen de..
 
 
Apenheul; speels, leuk én leerzaam! Een schoolreisje naar Apenheul is leuk én leerzaam! In Apenheul leven zo’n 35 verschillende soorten apen, waarvan een gedeelte losloopt tussen de bezoekers. Leerlingen ..
 
 
Voor een uitje met de school of grote groepen is Speeltuin De Blije Dries uitermate geschikt. Lekker spelen op ruim veertig speeltoestellen zoals trampolines, een skelterbaan, een nieuwe adventure midgetgolfbaan, een kabel..
 
 
Stap in de Nederlandse geschiedenis tijdens een schoolreis of museumles in het Nederlands Openluchtmuseum. Leerkrachten, begeleiders en leerlingen ervaren zelf hoe het er aan toe ging in het Nederland uit vervlogen tijden! Ga..
 
 
Het Dolfinarium: het meest spetterende schoolreisje dat er bestaat De poorten gaan open en de zenuwen gieren door je lichaam: jullie droom om een dolfijn te ontmoeten komt eindelijk uit! En dolfijnen zijn niet de enige diere..
 
 
Maak een reis vol fantasie in het kinderpretpark van Jan Klaassen Spring, kruip, rol in een groot buitenspeelpark, waterspeeltuin of indoorspeeltuin. Het Land van Jan Klaassen is al meer dan 40 jaar de perfecte locatie voo..
 
 
Gevonden: het LEUKSTE schoolreisje voor alle leeftijden bij regen en zonneschijn! Hof van Eckberge is een veelzijdig 25.000m2 groot belevingspark met dierentuin en restaurant in Eibergen. Het thema is 'Nuovo Mundo', ..
 
< Vorige - 1 2 3 4 5 6 7 - Volgende >
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS