Menu

Schoolreizen

Voorbeeld reizen
 
Midden in het heuvelachtige boslandschap van het natuurpark Hohe Mark vind je een heel bijzonder pretpark. Hier staat plezier in de beweging centraal, want: bewegen is superleuk. In totaal 50 speellandschappen bieden uitstek..
 
 
Hoera, ik ben in de film! Avonturen boordevol actie, nog spannender en explosiever dan welke blockbuster ook. Dat is Movie Park Germany, Duitslands grootste film- en attractiepark vlak over de grens bij Arnhem! Bezoek in h..
 
 
Phantasialand: een buitengewoon phantastisch schoolreisje Met 6 unieke themagebieden en meer dan 40 attracties en shows voor alle klassen valt er in Phantasialand meer dan genoeg te beleven. Ontdek het mysterieuze Klugh..
 
 
Dolle pret in een voormalige kerncentrale Kernie’s Familiepark in Wunderland Kalkar, net over de grens bij Arnhem, is een populaire schoolreisbestemming. En niet voor niets... Wél voor bijna niets! Voor een al..
 
 
Bobbejaanland, ‘t plezantste land Als we zeggen dat Bobbejaanland iedereen kan entertainen, dan liegen we niet. Dit seizoen laten we je gillen op de rollercoasters, kan je chillen in lollige waterattracties en raak j..
 
 
Op zoek naar een leuk én leerzaam schoolreisje? Omniversum biedt het beste van beiden! Met een koepelscherm van maar liefst 840 m2 dat rond het publiek krult, zit je altijd middenin de film. Met thema’s als wete..
 
 
Gewoon lekker spelen bij Speelpark Oud Valkeveen Voor kinderen is het schoolreisje een hoogtepunt van het jaar! Buiten ravotten met hun vriendjes en vriendinnetjes in een groene omgeving. Lekker niks anders doen dan buiten ..
 
 
Vogels enzoo… Voer zelf de Australische honingpapegaaien en kijk bij het voeren van de pinguïns en pelikanen. Ontdek verschillende vogels tussen het groen van de Filipijnse jungle en bekijk de sierlijke flamingo&..
 
 
Lovers Canal Cruises, het bekendste uitje van Amsterdam Een rondvaart door de grachten! Cultureel, ontzettend leuk en bovendien niet zo duur; dat is een rondvaart door Amsterdam! Met Lovers Canal Cruises beleeft de klas o..
 
 
’t Smallert: een park waar een hoop te beleven is! Ideaal voor een gezellig dagje uit! ‘t Smallert bestaat uit een speelpark, een forellenkwekerij, een kaarsenmakerij en een dagrestaurant met een mooi terras. ..
 
 
Bezoek een wonderlijke plaats die u niet snel zult vergeten. Stap binnen in een wereld vol magie! De vijf landen van het Disneyland® Park bieden talloze shows, parades en attracties boordevol spanning, fantasie en wonderb..
 
 
Met de hele klas op avontuur in de Efteling Bezoek met de hele klas een wereld waar sprookjes tot leven komen en waar fantasie werkelijkheid wordt. Waar durfals in spectaculaire achtbanen langs draken en geesten vliegen. Waa..
 
 
Hoera, ik ben in de film! Avonturen boordevol actie, nog spannender en explosiever dan welke blockbuster ook. Dat is Movie Park Germany, Duitslands grootste film- en attractiepark vlak over de grens bij Arnhem! Bezoek in h..
 
 
Antwerpen is een bruisende stad die bekend staat om zijn wereldhaven aan de Schelde, de Grote Markt met de gildehuizen, de diamanthandel en de talloze musea. Het is ook een stad waar u een smakelijk Belgisch biertje kunt best..
 
 
Ardennen is de ideale omgeving voor een actief schoolkamp. Samenwerking, teambuilding en plezier maken staan centraal bij bezoek aan deze regio. Wij kunnen u een compleet pakket aanbieden met overnachting, activiteiten en m..
 
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Wij zijn op de groene tour
Betuwe Express is de groene weg ingeslagen met de aankoop van tien nieuwe Euro 6 touringcars en het behalen van het ISO 14001 milieucertificaat. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS