Menu

Meerdaagse groepsreizen

Betuwe Express is de specialist in meerdaagse groepsreizen op maat per touringcar. Met bijna 60 jaar ervaring behoort Betuwe Express tot één van de bekendste reisorganisaties in Nederland. Of het nu gaat om stedentrips, meerdaagse reizen in Nederland of daarbuiten; Wij brengen u graag naar iedere gewenste bestemming.

Organisatie van uw groepsreis
Uw wensenlijst is het uitgangspunt voor een voorstel op maat, want iedere groep is uniek. Denk hierbij aan de samenstelling van de groep, het aantal dagen, soort accommodatie, excursies, avondprogramma’s en het beschikbare budget. Deze ingrediënten zijn allemaal bepalend voor de uiteindelijke keuze van een bestemming. Wij geven u graag advies en helpen u met de zoektocht naar een voor uw groep geschikte accommodatie, excursieprogramma, lunch- en dineradressen, lokale gidsen en het vervoer.

Meer informatie en offerte aanvraag
Persoonlijk contact, betrokkenheid, zeer ruime kennis en ervaring, een groot internationaal netwerk en betrouwbare kwaliteit, dat zijn onze kenmerken. Voor meer informatie of een offerte aanvraag kunt u de afdeling meerdaagse groepsreizen bereiken op telefoonnummer: (0488) 468630, mailen kan natuurlijk ook.

Wat ons betreft graag tot ziens.
Voorbeeld reizen
Geen reizen gevonden
Powered by Travelta-CMS