Menu

Duitsland

Voorbeeld reizen
 
Berlijn, de trotse hoofdstad van Duitsland, is natuurlijk wereldwijd bekend geworden door de val van de Muur. De stedelijke gebouwen worden afgewisseld met stadsparken, dierentuinen en winkelcentra. Berlijn is dan ook de stad..
 
 
De stad Bonn laat zich het best omschrijven als culturele stad, aangezien het nogal wat musea en historische bezienswaardigheden telt. Qua architectuur is Bonn een uitermate boeiende stad. En de binnenstad van Bonn leent zich..
 
 
Bremen is één van de mooiste Hanzesteden van Noordwest-Duitsland. Bremen kent enkele karakteristieke elementen, zoals het fraaie raadhuis, of het beeld van Roland op het historische marktplein. Het is natuurlijk..
 
 
Hamburg is de tweede stad van Duitsland en heeft de grootste haven van het land. Drie rivieren stromen dwars door Hamburg. Ze noemen Hamburg ook wel de Poort tot de Wereld. Deze groene stad aan het water heeft zijn flair en m..
 
 
Gezellige Domstad aan de Rijn. Bezoek deze sfeervolle metropool aan de Rijn. Moderne winkels, een keur aan Romaanse kerken, kunst en design en natuurlijk: de beroemde Keulse dom, die letterlijk en figuurlijk het gezicht van d..
 
 
Een bezoek aan het mooie Berlijn, één van de meest populaire steden van Europa, zal een grote indruk op u maken. In deze herenigde stad vindt u beroemde musea, historische bouwwerken en mooie stadsparken. U kunt..
 
 
Gelegen aan de Burgenstrasse is de romantische Neckarstad Bad Wimpfen de start voor leuke uitstapjes in de omgeving. Het middeleeuwse centrum heeft prachtige vakwerkhuizen. Tijdens deze reis kunt u in het klooster van Maulbro..
 
 
Tijdens deze veelzijdige reis zult u onder andere kennis maken met het veelal onbekende, maar prachtige Polen. De mooie natuur en schitterende oude steden maken Polen tot een indrukwekkende vakantiebestemming voor de liefhebb..
 
 
Altenahr, de wereldbekende wijn- en vakantieplaats met een geschiedenis van meer dan 1.000 jaar, is gelegen in het romantische Ahrdal en omringd door grillige rotsen, bossen en wijngaarden. U vindt hier de bouwkunst van de Ro..
 
 
Gelegen in het voormalige Oost-Duitsland ,vlakbij de Tsjechische grens, ligt het Erzgebergte. Deze schitterende streek dankt zijn naam aan de verschillende soorten mineralen die er gevonden zijn. Het nationale park “S&a..
 
 
Beleef de prachtige steden Halle, Leipzig en Wörlitz. Bezoek het Beatles museum, het geboortehuis van Händel, maak een rondvaart over de Saale en maak kennis met een klein stukje Nederland in Duitsland: Schloss Oran..
 
 
De Harz is het noordelijke middengebergte van Duitsland en biedt een prachtige ongerepte natuur. Het fraaie gebergte wordt afgewisseld met bergmeertjes en talloze bossen. Vanuit ons hotel aan de rand van kuuroord Hahnenklee k..
 
 
Het Duitse Eifellandschap bestaat uit prachtige natuurgebieden, schitterend gelegen stuwmeren en hoge bergen. Het Moezellandschap heeft fraaie oevers en prachtige dorpen en steden. Het is een gebied vol druivenstokken, &eacut..
 
 
Tijdens deze reis verblijven we in de prachtige omgeving nabij het Zwarte Woud. Vanuit het hotel maken we diverse uitstapjes naar onder andere Freiburg en de mooie stad Strasbourg. Tevens maken we een tocht over de toeristisc..
 
 
Wiesbaden heet niet voor niets het "Nice van het Noorden". De Romeinen ontdekten vroeger al de beroemde thermale bronnen van Wiesbaden. Tijdens deze reis wordt ook een mooie natuurtocht door het groene Odenwald gema..
 
< Vorige - 1 2 - Volgende >
Powered by Travelta-CMS