Menu

3-daagse Minicruise Newcastle

Een 3-daagse minicruise is de ideale manier om eens op een groot zeeschip naar Engeland te varen en zich op de heen- en terugreis te laten verwennen. Eenmaal aangekomen in Newcastle zijn er tal van mogelijkheden voor excursies, maar de stad leent zich er ook perfect voor om op eigen gelegenheid te verkennen.

Aan boord van de luxe cruiseferries
Varen met de 'Duke of Scandinavia' en de 'Queen of Scandinavia' is pure verwennerij. Op beide schepen staan twee dekken in het teken van entertainment en vermaak. U vindt verschillende restaurants, bars, een disco, bioscoop en een casino. Tevens treft u winkeltjes aan en ook aan de allerkleinsten is gedacht, zij kunnen zich vermaken in hun eigen speelruimte met ballenbad.

Newcastle
Deze enerverende stad, gelegen aan de rivier de Tyne, is een perfecte combinatie van oud en nieuw. Victoriaanse gebouwen naast de supermoderne Gateshead Millennium Bridge en authentieke Engelse overdekte markten naast hedendaagse warenhuizen en winkelcentra. Alle bezienswaardigheden en winkelstraten zijn op loopafstand van elkaar en een stadswandeling is dan ook de beste manier om deze verrassende bestemming te ontdekken!

Dag 1
Vanaf uw opstapplaats wordt u per touringcar naar IJmuiden gebracht. Om 18.00 uur vertrekt de boot.

Dag 2
Om 09.00 uur (Engelse tijd) arriveren wij in Newcastle en wordt u na het uitschepen met de touringcar naar het centrum van de stad gebracht. De dag kunt u naar eigen inzicht besteden. Halverwege de middag wordt u weer opgehaald door uw touringcar en om 17.30 uur (Engelse tijd) zal de boot weer richting Nederland vertrekken.

Dag 3
Om 09.30 uur (Nederlandse tijd) zet u weer voet op vaste wal in IJmuiden en zult u per touringcar weer huiswaarts keren.

​Het programma van deze groepsreis is slechts een voorbeeld. Het programma van deze groepsreis is geheel naar uw wens en budget aan te passen, mits dit binnen de rijtijdenwet voor de chauffeur mogelijk is. Wij stellen graag het programma voor uw groepsreis op maat voor u samen.
Offerte aanvragen
Informatie

Reiscode

Meerdaagse

Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS