Menu

Frankrijk

Voorbeeld reizen
 
Ontdek de kleurrijke metropool en hoofdstad van Frans-Vlaanderen. In 2004 was Lille Europese Culturele Hoofdstad en kreeg het label ‘Stad van Kunst en Geschiedenis’. Hedendaags is Lille een jonge, levendige en dyn..
 
 
Parijs staat bekend als de meest romantische stad ter wereld. Maak een wandeling langs de Seine, aanschouw het schitterende uitzicht over de stad vanaf de Eifeltoren en bekijk de prachtige kunstwerken in het Louvre. In Parijs..
 
 
Reims, stad van de champagne en beroemd vanwege de schitterende kathedraal. De meeste grote champagnehuizen hebben zich in Reims of omgeving gevestigd. In deze streek bevindt zich ongeveer 120 kilometer aan wijnkelders en er ..
 
 
Het sfeervolle en pittoreske bloemendorp Châtel ligt in het schitterende Abondancedal in Frankrijk. Dit dorp onderscheidt zich door zijn gezelligheid en gastronomische gastvrijheid. U kunt er wandelen en genieten van de..
 
 
De Normandische kust met zijn zandstranden en hoge rotspartijen zal voor altijd verbonden blijven met de landing van de geallieerden in 1944. Tal van bezienswaardigheden herinneren ons er nog steeds aan. Wie van de natuur, ru..
 
Powered by Travelta-CMS