Menu

Nederland

Voorbeeld reizen
 
Amsterdam; bruisend, gastvrij en tolerant! De meeste bezienswaardigheden liggen op loopafstand van elkaar, wandel langs bekende locaties zoals het Paleis op de Dam, Anne Frank Huis, de Wallen, het Vondelpark of drink iets in..
 
 
Als u de stad Groningen nadert dan is de Martinitoren het eerste dat u ziet. Deze karakteristiek toren in het hart van Groningen is al 500 jaar het uitkijkpunt van de stad. Aan de voet van deze toren ligt de winkel-, uitgaans..
 
 
Maastricht Maastricht is een stad met internationale sfeer. Dit komt door het heuvelachtige landschap, de architectuur en het grote aantal Franse namen. De stad heeft veel te bieden; eeuwenoude kerken, historische panden, fr..
 
 
Rotterdam is een stad die je zelf moet ervaren. Een jonge, dynamische wereldstad met een onstuimig kloppend hart. Een stad die zichzelf in hoog tempo blijft vernieuwen. Bij elk bezoek is de toch al imposante skyline weer uitg..
 
 
De populairste badplaats van Nederland heeft veel te bieden. U kunt genieten van het strand, of de vele mogelijkheden op de boulevard verkennen. In de haven van Scheveningen is het altijd een drukte van jewelste. Heerlijk et..
 
 
Texel, het meest veelzijdige Waddeneiland van Nederland, is de ideale locatie voor uw groepsuitstapje. . Er zijn diverse mogelijkheden om uw uitstapje tot een succes te maken. Maak eens een wandeling met een Texelse Strandjut..
 
 
Bezoek het mooie Drenthe, ook wel "Het land van Bartje". We nemen u mee naar het museumdorp Orvelte en het vestingstadje Bourtange. Bekijk de dieren in het Wildpark Emmen, ervaar de prachtige natuur met de schaapsko..
 
 
Vanuit ons hotel in het prachtige Montferland in de Gelderse Achterhoek, grensend aan Duitsland, majen we een mooie ontdekkingstocht door Gelderland. Op het programma staan een bezoek aan het Openluchtmuseum in Arnhem, Paleis..
 
Powered by Travelta-CMS