Menu

Aardbeien & Oudenbosch

Boekbaar van mei t/m oktober

In de nabijheid van Breda ligt aardbeienkwekerij ‘Het Aardbeienterras’. Met veel passie wordt hier al drie generaties lang, de gezonde rode vrucht geteeld. Dit combineren we met een bezoek aan
de Basiliek van Oudenbosch en het Arboretum in Oudenbosch.
Programma
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Rijsbergen. Hier wordt u bij Het Aardbeienterras ontvangen met koffie en aardbeienvlaai. U krijgt een rondleiding door de teler met uitleg over de aardbeienteelt. Van planten tot plukken. Ontdek de wereld der zomerkoninkjes met zijn dikwijls verrassende feiten en weetjes.

We vervolgen de route naar Terheijden voor een goed verzorgde koffietafel bij restaurant De Gouden Leeuw. Daarna vertrekt u naar Oudenbosch. Hier gaat u een bezoek brengen aan de beroemde basiliek. Een kopie op schaal van de Sint-Pieter in Rome. Een enthousiaste plaatselijke gids vertelt u heel de geschiedenis van deze bijzondere kerk. Tegenover de basiliek ligt een waar stukje paradijs. De Botanische tuin Arboretum is een voormalige kloostertuin, met een bijzondere collectie bomen en struiken. Deze worden volgens wetenschappelijk protocol beheerd, gebruikelijk voor botanische tuinen wereldwijd. Onder begeleiding van een deskundige gids bezoekt u deze tuin met een oppervlakte van ruim 4 ha. Daarnaast biedt de tuin u de gelegenheid om in alle rust te wandelen en u te verwonderen over de schoonheid en vormenrijkdom van de plantenwereld. Dan rijden we weer naar Terheijden, waar u bij restaurant De Gouden Leeuw een diner krijgt aangeboden.
Inclusief
  • koffie met aardbeienvlaai
  • entree & rondleiding
  • koffietafel
  • excursie
  • entree & rondleiding
  • diner
  • vervoer per luxe touringcar
Meer informatie
  • Vertrektijd: ca. 08.15u. Thuiskomstijd: ca. 21.00u.
Groepsprijzen
€ 52,50
61 - 66 personen
€ 53,00
51 - 60 personen
€ 53,50
45 - 50 personen
€ 56,00
40 - 44 personen
€ 59,25
35 - 39 personen
€ 63,75
30 - 34 personen
Offerte aanvragen
Informatie

Reiscode

204

Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS