Menu

31. Flierefluiter

Nu gegarandeerd genieten voor klein en groot!

U wilt toch ook niet het jaarlijkse schoolreisje in het water valt? Bij de Flierefluiter in Raalte bent u verzekerd van een geslaagd uitje! Kinderen spelen urenlang in het nieuwe indoorspeelparadijs, leven zich uit op een van de vele speeltoestellen en kunnen de dieren aaien in de knuffelschuur of rijden op de pony.

De Flierefluiter is voor kinderen een waar speelparadijs. Ze kunnen er urenlang vrij spelen, klimmen en klauteren, zwemmen, met skelters rijden en natuurlijk met het ponyritje niet ontbreken! Er is een grote kinderboerderij waar de kinderen (en begeleiders) bij de dieren kunnen en met ze kunnen knuffelen.

Het hele terrein is zodanig ingericht dat kinderen vrij kunnen spelen en het terrein niet zonder begeleiding kunnen verlaten. Het zwembad is 50cm diep en alleen toegankelijk middels een hekje waar ze overheen moeten en ook voor kleine kinderen is het veilig.

Voor schoolreisjes is de Flierefluiter alle dagen geopend. Speciaal voor scholen is er een arrangement met de entree en onbeperkt ranja. Dit kan uitgebreid worden met patat, een ijsje en nog meerdere opties. Vraag ernaar bij uw reservering.

Kortom: het meest complete schoolreisje dat u ooit heeft gehad!

Speciale aanbieding: Voor scholen die in het laagseizoen komen (september t/m april) krijgt u 10% korting op de entreeprijs. Dat wil je toch niet missen?
Inclusief
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Entree Speel- en recreatieboerderij de Flierefluiter
  • Onbeperkt ranja
Meer informatie
  • Leeftijd: tot en met groep 7
  • Plaats: Raalte
  • Genoemd tarief is een 'vanaf' tarief, vraag voor het exacte tarief een vrijblijvende offerte op.

Offerte aanvragen
Informatie

Prijs

€ 19,95

Locatie


Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS