Menu

49. Duinrell

Met de hele klas (of zelfs school) naar Duinrell? Ja, gezellig! Duinrell heeft meer dan 40 attracties voor kleuters, onder- en bovenbouw. Het park is overzichtelijk en door de centrale ligging in de randstad is het een ideale schoolreisbestemming.

Attracties voor alle leeftijden

Voor alle helden groter dan 120 cm zijn er op Duinrell superspannende attracties. Samen met hun klasgenootjes overwinnen de leerlingen hun angsten tijdens een ritje in achtbaan Falcon, de tollende Mad Mill en worden ze lekker nat in de Splash. Ook de kleinste leerlingen beleven grootse avonturen op Duinrell. Samen met de juf of meester in Kikkerachtbaan en achtbaan Dragonfly. En is een échte achtbaan nog net iets te spannend? Dan vermaken ze zich met een ritje in de Locomotion en de Minitrein en ze kunnen lekker spelen in de grote speeltuin, de Ballenzee, de verkeerstuin en in indoor speelparadijs Rick’s Fun Factory.

Tikibad: waterpret voor jong en oud
Zijn de leerlingen échte waterratten? Kies dan ook voor een bezoek aan het Tikibad. De Grote leerlingen glijden razendsnel door meer dan 1,3 km aan glijbanen, terwijl er voor de kleintjes het nieuwe kids waterpark Playa staat te wachten. Playa is een overzichtelijk waterspeelparadijs voor kinderen van 4 tot 12 jaar.
Inclusief
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Entree attractiepark Duinrell
Exclusief
  • Toegang 2 uur Tikibad
Meer informatie
  • Leeftijden: alle leeftijden
  • Plaats: Wassenaar
  • Genoemd tarief is een 'vanaf' tarief, vraag voor het exacte tarief een vrijblijvende offerte op.
Offerte aanvragen
Informatie

Prijs

€ 25,95

Locatie


Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS