Menu

72. Museumpark Orientalis

Museumpark Orientalis
Wat je nergens anders ziet!

Bij Museumpark Orientalis, vlakbij Nijmegen, ga je op ontdekkingsreis naar een avontuurlijke en kleurrijke wereld! In een bosrijk gebied van 30 hectare komen religie, cultuur en natuur samen. Zodra je de themadorpen binnenstapt komt de cultuur uit het oude Midden-Oosten tot leven.

Shalom! Bezoek het het Joodse dorp en bekijk de synagoge. Salaam Aleikum! Het Arabische vissersdorp ligt aan een prachtig meer. Drink een kop Arabische thee met de bewoners, bezoek het schooltje en de moskee en ervaar het leven in het oude Midden-Oosten. Vervolg je weg naar de Romeinse stadstraat in Jeruzalem, waar een Egyptisch, Grieks en Romeins huis vlak bij elkaar staan. Herbergier Simon wijst je graag de weg en kinderen kunnen klimmen en klauteren op de Romeinse speeltoestellen of ontdekken welke spelen de Romeinen vroeger deden.

Dit jaar is er een hoop te beleven in Museumpark Orientalis. Voor scholen zijn er diverse educatieprogramma’s en arrangementen te boeken. Uiteraard is het ook mogelijk om op eigen gelegenheid het park te bezoeken. Eigen eten meenemen is toegestaan, maar om het uitstapje helemaal compleet te maken, kun je ook kiezen voor een Oriëntaalse lunch of typische gerechten en drankjes uit het Midden-Oosten in een van de restaurants.

Parkeren voor bussen is gratis. Is er voldoende parkeergelegenheid.

Inclusief
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Entree Museumpark Orientalis
Meer informatie
  • Leeftijd: t/m groep 8
  • Plaats: Heilig Landstichting
  • Genoemd tarief is een 'vanaf' tarief, vraag voor het exacte tarief een vrijblijvende offerte op.

Offerte aanvragen
Informatie

Prijs

€ 13,50

Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS