Menu

39. Deltapark Neeltje Jans

Deltapark Neeltje Jans
Bij Deltapark Neeltje Jans leer je alles over de Deltawerken, de watersnoodramp van 1953 en het onderwaterleven van de Oosterschelde en Noordzee.

“Delta Experience”
Deltapark Neeltje Jans ligt aan de voet van de allergrootste stormvloedkering ter wereld. Wat is het verhaal achter dit immense bouwwerk? Het antwoord wordt getoond in een indrukwekkende 4D panorama die u de allesverwoestende kracht van het water laat ervaren. Het is het verhaal van de grootste naoorlogse natuurramp in Nederland.
U krijgt een indruk van wat zich afspeelde in Zeeland in de nacht van 31 januari 1953. Zie en ervaar hoe de golven van de Noordzee delen van Nederland wegvagen.

Als de storm gaat liggen, verschijnt een waterval van archiefbeelden. U ziet de schade van de ramp, maar ook de daaropvolgende wederopbouw van Zeeland en de bouw van de Deltawerken. De educatieve voorstelling waarschuwt u voor de dreiging van het water: zullen de Deltawerken ons in de toekomst ook nog kunnen beschermen?

En er is nog veel meer te doen!
Maak een indrukwekkende wandeling naar de Stormvloedkering en ontdek het onderwaterleven van de Oosterschelde in het grootste Aquarium van Zeeland. Verkoeling vind je in het Aquapark. Een bezoek is pas compleet als je ook de zeehonden en zeeleeuwen voorstelling hebt gezien en in de orkaanmachine een heuse storm hebt ervaren. Een boottocht door Nationaal
Park de Oosterschelde maakt deel uit van het bezoek.
Inclusief
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Entree Deltapark Neeltje Jans
  • Boottocht
Meer informatie
  • Leeftijd: alle leeftijden
  • Plaats: Vrouwenpolder
  • Genoemd tarief is een 'vanaf' tarief, vraag voor het exacte tarief een vrijblijvende offerte op.

Offerte aanvragen
Informatie

Prijs

€ 27,50

Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS