Menu

43. Rijksmuseum

In het Rijksmuseum komt de lesstof tot leven. Van kleuterklas tot achtstegroepers, voor iedereen hebben we een op maat gemaakt programma. Wij zorgen voor een veilig en leuk bezoek. Of haal het Rijksmuseum in het klaslokaal met ons lesmateriaal.

Aanbod primair onderwijs
Laat personages uit de zeventiende eeuw tot leven komen in het theatrale programma ‘Expeditie Rijksmuseum’. Ga als tekenaar mee op onderzoek tijdens de beeldende workshop ‘Ontdekkers en Reizigers’ of volg een workshop ‘Sporenonderzoek naar Rembrandt’ en duik in de wereld van verf. Alle programma’s sluiten aan op het curriculum én bij de belevingswereld van jouw leerlingen.

Wij verwelkomen jullie graag in het museum. Een team van enthousiaste rondleiders, workshopdocenten en acteurs staat klaar om jou en je leerlingen te ontvangen. In het museum staan de leerlingen oog in oog met de Nachtwacht, scheepsmodellen, stillevens en andere bekende kunstwerken. De programma’s zijn te boeken met gratis busvervoer. Bekijk de voorwaarden van de Rijksmuseumbus op onze website.

Haal het Rijksmuseum in de klas
Van een website waarmee leerlingen de Nachtwacht kunnen ontdekken, tot aan magazines en filmpjes: het Rijksmuseum heeft een breed aanbod om tijdens je eigen lessen in te zetten. Bovendien is er Rijksstudio, waar een groot deel van de collectie digitaal beschikbaar (en bewerkbaar!) is. Als voorbereiding op een bezoek of als nieuwe invalshoek.

Kijk op rijksmuseum.nl/onderwijs voor meer informatie
Inclusief
  • Entree Rijksmuseum
  • Vervoer per luxe touringcar
Meer informatie
  • Leeftijd: t/m groep 8
  • Plaats: Amsterdam
  • Tarief: op aanvraag
Offerte aanvragen
Informatie

Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS