Menu
Winterdagtochten bij Betuwe Express
 
Betuwe Express heeft een unieke dagtocht samengesteld tegen een zeer voordelig tarief. Voor slechts € 25,00 boekt u een heerlijk dagje uit. U bezoekt 's Hertogenbosch, maakt een rondrit door het Brabantse land en kun..
 25,00
 
 
Eind november zal de welbekende Country & Christmas Fair plaats vinden in de tuinen rondom Kasteel de Haar en in de kapel van Kasteel de Haar in Haarzuilens. Zodra u onder de entreepoort doorloopt waant u zich in een spro..
 47,50
 
 
VROEGBOEKKORTING VOOR ENTREE & VERVOER Indien u boekt voor 1 januari 2018 ontvangt u vroegboekkorting van € 5,00 per persoon. Je vindt er alles over mode, verzorging, wonen, vrije tijd en culinair. Kom samen met ..
 19,50
 
 
Rond de kerstperiode is er in de Orchideeën Hoeve van alles te beleven. Een gezellige kerstmarkt met wereldse producten, live muziek en swingende koren. Vanaf 17.00 uur zijn de tuinen sfeervol verlicht met kaarsen. Vanaf..
 49,50
 
 
Als het CentrO Oberhausen in een sprookje van fonkelende kristallen, bonte kerstballen, sparrengroen en fascinerende lichtjes verandert, beginnen alle ogen te schitteren. Op de locaties voor Europa’s winkelparadijs nodi..
 19,50
 
 
Elk jaar, in de tijd vóór Kerstmis, verandert de binnenstad van Duisburg in een sfeervolle, glinsterende oceaan van licht met veruit meer dan honderd liefdevol gedecoreerde houten hutten, feestelijk versierde ke..
 19,50
 
 
Een wandeling door Düsseldorf met de in kerstverlichting gehulde ’Kö’ is in de tijd voor kerst een fantastische belevenis. Op diverse locaties komt u daarbij sfeervolle, heel individuele kerstmarkten teg..
 19,50
 
 
De kerstmarkt in Essen behoort tot de grootste en populairste in heel Duitsland. Echte attracties zijn bv. de middeleeuwse markt, de lichtkroon, het Adveniat-kaarsenmakershuis, het kribbenlandschap, het lichtwiel Bellevue en ..
 19,50
 
 
Ook Antwerpen, de bekende sinjorenstad, spaart kosten noch moeite om het winkelend publiek sfeervol te onthalen in de dagen voor kerst. Vanaf 9 december vindt er op het Steenplein, Suikerrui, Grote Markt en Handschoenmarkt ee..
 25,00
 
 
Alle jaren weder en toch altijd nieuw en betoverend mooi: op zes markten staan u in totaal 250 kraampjes te wachten, dicht bij elkaar, in de sfeervol verlichte ambiance van de historische stadskern. De enorme keuze aan speelg..
 19,50
 
<  Vorige        Volgende  >
Informatie

Telefoon

0488 - 468680

E-mail adres

info@betuwe-express.nl

Kerstinkopen kerstshoppen Munster
Powered by Travelta-CMS