Menu
Op de Groene Tour
Touringcarbedrijf Betuwe Express is de groene weg ingeslagen met de aankoop van tien nieuwe touringcars en het behalen van het ISO 14001 milieucertificaat.

Als vervoersmiddel belast de touringcar het milieu het minst. De steeds schonere motoren zorgen voor minder CO2 uitstoot en minder geluidsoverlast. De tien nieuwe touringcars hebben de allerschoonste Euro 6 motor, een bewuste milieuvriendelijke keuze. Ter illustratie, de Euro 6 motor stoot 66% minder roet uit dan zijn voorloper, de Euro 5 motor. De CO2 uitstoot is ruim 87% lager in vergelijking met de eerste Euro motor.

Vanaf de oprichting in 1963 is het nastreven van de hoogste kwaliteit de belangrijkste ambitie geweest van het familiebedrijf. Hiermee heeft het bedrijf zich ook steeds verder weten te ontwikkelen en profileren binnen de Nederlandse markt. Het bedrijf is sterk in het organiseren van één- en meerdaagse busreizen voor individuelen en groepen. Landelijk bekend is EffeWeg.nl, een touroperator met een breed assortiment aan stedentrips en bus-excursiereizen.

Het duurzame beleid binnen Betuwe Express is bekrachtigd met het behalen van het ISO 14001 certificaat. Hiermee toont Betuwe Express aan dat we zowel op de weg, op kantoor en in onze werkplaats verantwoordelijk omgaan met natuurlijke bronnen en een efficiënt energie- en grondstoffenverbruik.
Informatie

Telefoon

0488 - 468686

E-mail adres

info@betuwe-express.nl

Powered by Travelta-CMS