Menu

De geheimen van de Streek van Roosevelt

Vanuit uw opstapplaats rijden we naar Oud-Vossemeer. Bij Huys van Roosevelt wordt u hartelijk ontvangen met een broodjeslunch inclusief een kopje soep.

Vervolgens stapt u weer in de touringcar. Een ervaren gids van Huys van Roosevelt entertaint in de touringcar als ‘storyteller’ over het boeiende verhaal betreffende de roots van de Roosevelts. Voorouders van de oudpresidenten van Amerika zijn afkomstig uit Oud-Vossemeer. We rijden door ingedijkte polders en een maken stop bij ‘den dijk aan het Rosenvelt, waar de familie een monumentale boerderij bezat. U komt alles te weten over de tijden waar eeuwen geleden het land op de zee werd gewonnen door de Zeeuwen. Vervolgens rijden we langs historische grond met diverse indrukwekkende monumenten. We eindigen de tour bij het 4-Freedoms Monument, waar de achtergronden van de 4 vrijheden van Franklin D. Roosevelt worden verteld.

Aansluitend kunt u by Huys van Roosevelt genieten van een consumptie en een hartig hapje. Dan rijden we weer huiswaarts.
Inclusief
  • broodjeslunch incl. soep
  • rondrit o.l.v. een gids
  • consumptie & borrelhapje
  • vervoer per luxe touringcar
Meer informatie
  • Vertrektijd: 11.30 uur. Thuiskomst: ca. 17.00 uur
Groepsprijzen
€ 36,50
> 45 personen
Offerte aanvragen
Informatie

Reiscode

182

Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS