Menu

Burgers' Zoo

Burgers’ Zoo in Arnhem staat garant voor een heerlijke dag uit! Een groot voordeel is dat het zowel bij mooi als bij slecht weer goed vertoeven is in het bosrijke park. Op indrukwekkende wijze kunt u – overdekt - kennismaken met bijvoorbeeld het grootste overdekte tropische regenwoud van Europa in de Bush, het (rots)woestijngebied in de Desert en een prachtig tropisch koraalrif met miljoenen liters water in de Ocean.
Programma
Vrij nieuw is het grootste overdekte mangrovegebied ter wereld, het natuurlijke leefgebied van de zeekoeien, wenkkrabben, vlinders, vogels en vissen. Maar ook buiten is er voldoende te ontdekken. Bij binnenkomst wordt u onthaald door de pinguïns en even verderop komt u de imposante olifanten al tegen. In de Afrikaanse Savanne vindt u bijvoorbeeld giraffen en neushoorns en in het Maleis regenwoud komt u Maleise beren tegen, hoort u met een beetje geluk de Siamangs ‘zingen’ en kunt u zomaar oog in oog met een tijger komen te staan!

Bij aankomst staat er een buffet voor u klaar met koffie en thee en heerlijk gesorteerd gebak van de banketbakker. Daarna kunt u het park op eigen gelegenheid verkennen. Desgewenst kunnen wij ook een lunch voor uw groep reserveren. Aan het einde van de middag vertrekken we weer huiswaarts.
Inclusief
  • entree
  • koffie met gebak
  • vervoer per luxe touringcar
Meer informatie
  • Vertrektijd: ca. 09.30 uur. Thuiskomst: ca. 17.00 uur
Groepsprijzen
€ 45,25
61 - 66 personen
€ 45,75
51 - 60 personen
€ 46,25
45 - 50 personen
€ 48,25
40 - 44 personen
€ 51,00
35 - 39 personen
€ 54,50
30 - 34 personen
Offerte aanvragen
Informatie

Reiscode

170

Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS