Menu

Gelderland

Kan de Flash Player niet laden!
U heeft het uitvoeren van scripts uitstaan of u heeft een verouderde versie van de Flash Player.

Klik hier om de Flash Player te updaten/installeren!
Voorbeeld reizen
 
Zeer geschikt voor mensen die minder goed ter been zijn. Minimaal 40 personen. Het Veluwemeer is een langwerpig meer tussen de noordelijke Veluwe en oostelijk Flevoland. Het is één van de randmeren die zijn ..
 
 
Maximaal 60 personen. Borduurmuseum is op woensdag gesloten. Tip: van 10 april t/m 31 oktober 2020 vindt 't Veluws Zandsculpturenfestijn bij de Beeldentuin plaats. Tegen een meerprijs kunt u dit bezoeken. U wordt ont..
 
 
Maximaal 66 personen Vandaag gaan we terug in de tijd. Eerst bezoeken we Museum Smedekinck in Zelhem; een prachtig gerestaureerde boerderij, waar u inzicht krijgt in de ontstaansgeschiedenis en leefwijze van de Zelhemmers..
 
 
Vandaag gaat u eerst varen op het Veluwemeer en daarna nemen wij u mee naar de grootste zeezoogdierenparkvan Europa; het Dolfinarium.
 
 
Burgers’ Zoo in Arnhem staat garant voor een heerlijke dag uit! Een groot voordeel is dat het zowel bij mooi als bij slecht weer goed vertoeven is in het bosrijke park. Op indrukwekkende wijze kunt u – overdekt - ..
 
 
Deze ochtend starten we bij het Noord-Veluws Museum in Nunspeet. Dit is vooral een kunstmuseum, dat werk toont van Noord-Veluwse kunstenaars. Het museum beperkt zich niet alleen tot het geven van informatie over de schilderij..
 
 
In de ochtend worden uw zintuigen geprikkeld bij het Kijk en Luistermuseum in Bennekom. Na ontvangst met koffie en gebak van meesterbakker en hofleverancier Mekking, hoort u alles over de geschiedenis van mechanische muzieki..
 
 
Maximaal 60 personen Doesburg, ingesloten tussen de Gelderse IJssel en de oude IJssel, kreeg in 1237 stadsrechten. Vandaag maakt u kennis met de historie.
 
 
Laat u verrassen door Belevingspark Cactus Oase in Ruurlo. Rolstoelvriendelijke paden leiden u door 6000 m2 overdekte kas met duizenden soorten bijzondere en kleurrijke cactussen, nostalgiehuisjes, Indianen expositie, oude la..
 
 
Beleef Museum MORE en ontdek het moois wat het Achterhoekse Ruurlo te bieden heeft. Dit unieke dagje uit brengt u naar de mooiste en meest bijzondere plekjes van Ruurlo en omstreken.
 
 
De Linge is een rivier die in de Betuwe van Doornenburg tot Gorinchem stroomt. Met 100 km is het de langste geheel Nederlandse rivier. De fruitboomgaarden langs de Linge oefenen een grote aantrekkingskracht uit op toeristen. ..
 
 
Maximaal 66 personen Zonnetrein is niet geschikt voor rolstoelen Fluisterstil ontdekt u met de zonnetrein de Ooijpolder. U hoort de vogels fluiten, koeien loeien en de gids vertelt u alles over dit unieke stukje natuur la..
 
 
Maximaal 55 personen Vanuit uw opstapplaats rijden we naar het Gelderse Eerbeek. Bij restaurant De Heideroos wordt u hartelijk ontvangen met koffie en gebak.
 
 
Kris kras door de Betuwe, over smalle wegen en slingerende dijken toeren we langs de grootste fruittuinen van Europa. Wanneer de natuur een handje meehelpt kunt u genieten van de pastelkleurige bloesems die de bomen sieren. M..
 
 
Maximaal 50 personen In de prachtige omgeving van de Overasseltse- en Hatertse Vennen vindt u Buurderij de Lage Hof in Overasselt. Hier beleeft u het plattelandsleven van rond 1900 en maakt u een wandeling over de ‘b..
 
< Vorige - 1 2 - Volgende >
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS