Menu

Gelderland

Voorbeeld reizen
 
’t Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen heeft dit jaar het thema "De Vaderlandsche Geschiedenis". De geschiedenislessen vroeger op school waren òf saai, òf heel boeiend; afhankelijk of de ler..
 
 
Ga mee naar de rustgevende, maar gezellige Tuinen van Appeltern, het grootste tuininspiratiepark van Europa! Zij bieden niet alleen interessante informatie over tuinieren, tuinaanleg en tuintrends. Ze staan ook garant voor ee..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Millingen a/d Rijn. Bij Koffie en Eethuis De Gelderse Poort krijgt u een goed verzorgde koffietafel aangeboden. Daarna vertrekken we voor een mooie rondrit (met gids) met een bezoe..
 
 
Vanuit uw opstapplaats rijden we naar Harskamp. Hier wordt u in de Passiflorahoeve ontvangen met koffie en gebak. Daarna kunt u op eigen gelegenheid de mooie kleurenpracht van de Passiflora’s bewonderen. U vindt hier me..
 
 
’s Morgens vertrekken we rechtstreeks naar het Gelderse Terschuur waar u wordt ontvangen met twee kopjes koffie en gebak in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum. U kunt op eigen gelegenheid een bezoek brengen aan d..
 
 
U wordt ontvangen bij Borduurmuseum ‘het losse steekje’ in Barneveld met koffie en gebak. In 1990 zijn Rien van den Brand en Ad van de Bruinhorst zich bezig gaan houden met het verzamelen van borduurwerken. Het wo..
 
 
Vandaag gaat u eerst varen op het Veluwemeer en daarna nemen wij u mee naar de grootste zeezoogdierenpark van Europa; het Dolfinarium. Vanuit uw opstapplaats rijden we naar Elburg, waar u aan boord gaat van Rederij Randmeer. ..
 
 
In Elburg is bij de haven de grootste overdekte zandsculpturen attractie van Europa gebouwd met als thema ‘Bijbelse Zandverhalen’. Alles is binnen en overdekt, rolstoeltoegankelijk en prachtig gedaan. Een bezoek a..
 
 
Deze ochtend starten we bij het Noord-Veluws Museum in Nunspeet. Dit is vooral een kunstmuseum, dat werk toont van Noord-Veluwse kunstenaars. Het museum beperkt zich niet alleen tot het geven van informatie over de schilderij..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Zelhem voor het bezoek aan Museum Smedekinck. Een prachtig gerestaureerde = boerderij, waar u inzicht krijgt in de ontstaangeschiedenis en leefwijze van de Zelhemmers door de eeuwe..
 
 
In de ochtend worden uw zintuigen geprikkeld bij het Kijk en Luistermuseum in Bennekom. Na ontvangst met koffie en gebak van meesterbakker en hofleverancier Mekking, hoort u alles over de geschiedenis van mechanische muziekin..
 
 
De ‘Niederrhein’ is vlak over de grens met Nederland gelegen, zo tussen Nijmegen en Roermond. De Rijn doorkruist het gebied en u vindt er onder andere de steden Wesel, Kleve en Krefeld. Het is een prachtige regio ..
 
 
In het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem komt de Nederlandse geschiedenis in al haar facetten tot leven. Jong en oud beleven een onvergetelijke dag in het uitgestrekte museumpark. Proef het verleden, maak een praatje met a..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we rechtstreeks naar Doesburg. In Lunchroom la Fleur wordt u hartelijk ontvangen met twee keer koffie en boerenappelgebak in de Orangerie. Vervolgens stapt u, voor de deur, in de paardentr..
 
 
Laat u verrassen door Belevingspark Cactus Oase in Ruurlo. Rolstoelvriendelijke paden leiden u door 6000 m2 overdekte kas met duizenden soorten bijzondere en kleurrijke cactussen, nostalgiehuisjes, Indianen expositie, oude la..
 
< Vorige - 1 2 3 - Volgende >
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS