Menu

Gelderland

Kan de Flash Player niet laden!
U heeft het uitvoeren van scripts uitstaan of u heeft een verouderde versie van de Flash Player.

Klik hier om de Flash Player te updaten/installeren!
Voorbeeld reizen
 
Zeer geschikt voor mensen die minder goed ter been zijn. Het Veluwemeer is een langwerpig meer tussen de noordelijke Veluwe en oostelijk Flevoland. Het is één van de randmeren die zijn ontstaan na de inpolder..
 
 
Borduurmuseum is op woensdag gesloten. Tip: van 12 april t/m 2 november 2019 vindt 't Veluws Zandsculpturenfestijn bij de Beeldentuin plaats. Tegen een meerprijs kunt u dit bezoeken. U wordt ontvangen bij Borduurmuse..
 
 
Maximaal 66 personen Vandaag gaan we terug in de tijd. Eerst bezoeken we Museum Smedekinck in Zelhem; een prachtig gerestaureerde boerderij, waar u inzicht krijgt in de ontstaansgeschiedenis en leefwijze van de Zelhemmers..
 
 
Vandaag gaat u eerst varen op het Veluwemeer en daarna nemen wij u mee naar de grootste zeezoogdierenparkvan Europa; het Dolfinarium.
 
 
Niet geschikt voor mensen slecht ter been of rolstoelen In de Achterhoek vindt u de Achtkastelenroute, een unieke route langs acht statige kastelen. De meeste van deze kastelen worden privé bewoond en zijn niet te ..
 
 
Het Pluimveemuseum is een uniek museum in Barneveld waar de geschiedenis van kip en ei op boeiende wijze wordt getoond.
 
 
Daar maak je geschiedenis mee! In het Nederlands Openluchtmuseum komt de Nederlandse geschiedenis in al haar facetten tot leven.
 
 
Een gezellig uitje voor degenen die kennis willen maken met de huidige breitechnieken en met wijngaard de Kleine Heerlijkheid in Horssen.
 
 
Maximaal 60 personen Doesburg, ingesloten tussen de Gelderse IJssel en de oude IJssel, kreeg in 1237 stadsrechten. Vandaag maakt u kennis met de historie.
 
 
Laat u verrassen door Belevingspark Cactus Oase in Ruurlo. Rolstoelvriendelijke paden leiden u door 6000 m2 overdekte kas met duizenden soorten bijzondere en kleurrijke cactussen, nostalgiehuisjes, Indianen expositie, oude la..
 
 
Burgers Zoo in Arnhem staat garant voor een heerlijke dag uit! Een groot voordeel is dat het zowel bij mooi als bij slecht weer goed vertoeven is in het bosrijke park. Op indrukwekkende wijze kunt u – overdekt - kennism..
 
 
Minimaal 40 personen Vandaag maakt u kennis met het bedrijf van Jos en Dycke uit Boer Zoekt Vrouw, ontdekt u het prachtige gebied de Posbank én speelt u ook nog eens een aantal rondes ouderwets gezellige bingo. Tuss..
 
 
Beleef Museum MORE en ontdek het moois wat het Achterhoekse Ruurlo te bieden heeft. Dit unieke dagje uit brengt u naar de mooiste en meest bijzondere plekjes van Ruurlo en omstreken.
 
 
De Linge is een rivier die in de Betuwe van Doornenburg tot Gorinchem stroomt. Met 100 km is het de langste geheel Nederlandse rivier. De fruitboomgaarden langs de Linge oefenen een grote aantrekkingskracht uit op toeristen. ..
 
 
De Veluwe is bekend door zijn prachtige natuurgebieden, maar dat is niet het enige wat deze provincie te bieden heeft. Zo vindt u er vele statige landhuizen, diverse musea en recreatiegebieden. U gaat vandaag kennismaken met ..
 
< Vorige - 1 2 3 - Volgende >
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Wij zijn op de groene tour
Betuwe Express is de groene weg ingeslagen met de aankoop van tien nieuwe Euro 6 touringcars en het behalen van het ISO 14001 milieucertificaat. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS