Menu

Gelderland

Voorbeeld reizen
 
De Linge is een rivier die in de Betuwe van Doornenburg tot Gorinchem stroomt. Met 100 km is het de langste geheel Nederlandse rivier. De fruitboomgaarden langs de Linge oefenen een grote aantrekkingskracht uit op toeristen. ..
 
 
Op de Veluwe in het dorp Voorthuizen, vindt u een unieke locatie, ’t Westdorp, waar van alles te beleven is. Een uit de hand gelopen hobby van boer Gijs is het verzamelen van spullen uit grootmoeders tijd. Bij deze mooi..
 
 
In het Gelderse Terwolde vindt u Brasserie Kriebelz. Hier hebben ze een uniek concept bedacht, de Dekselse Pannetjes. Met uw groep mag u een keuze maken uit 3 pannetjes en dan kunt u onbeperkt genieten van een heerlijke maalt..
 
 
In het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem komt de Nederlandse geschiedenis in al haar facetten tot leven. Proef het verleden, maak een praatje met ambachtslieden en stap binnen in Nederlandse huiskamers door de eeuwen heen...
 
 
’t Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen heeft dit jaar het thema "De Vaderlandsche Geschiedenis". De geschiedenislessen vroeger op school waren òf saai, òf heel boeiend; afhankelijk of de ler..
 
 
In Elburg gaat u aan boord van Rederij Randmeer voor een 90 minuten durende tocht over het Veluwemeer. Gedurende de boottocht zal een koffietafel met soep en een kroket geserveerd worden. Teruggekeerd in Elburg heeft u geleg..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Millingen a/d Rijn. Bij Koffie en Eethuis De Gelderse Poort krijgt u een koffietafel aangeboden. Daarna vertrekken we voor een mooie rondrit (met gids) met een bezoek aan het Vrijh..
 
 
Vanaf uw opstapplaats rijden wij via een toeristische route naar Restaurant De Ruggestee in Hoenderloo, waar u welkom wordt geheten met een kopje koffie of thee en een appeldriehoek. Vervolgens stapt u weer in de touringcar v..
 
 
Kris kras door de Betuwe, over smalle wegen en slingerende dijken toeren we langs de grootste fruittuinen van Europa. Wanneer de natuur een handje meehelpt kunt u genieten van de pastelkleurige bloesems die de bomen sieren. M..
 
 
’s Morgens vertrekken we rechtstreeks naar het Gelderse Terschuur waar u wordt ontvangen met twee kopjes koffie en gebak in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum. U kunt op eigen gelegenheid een bezoek brengen aan d..
 
 
U wordt ontvangen bij Borduurmuseum ‘het losse steekje’ in Barneveld met koffie en gebak. Aansluitend bezoekt u het museum. Het maken van borduurwerken wordt ook wel schilderen met draad genoemd. De verzameling be..
 
 
Nadat we u hebben opgehaald, rijden we met onze touringcar naar Bosrestaurant Joppe naast het dorp Gorssel. U wordt hier ontvangen met een kopje koffie of thee en een soesje. Na de ontvangst gaan we onder leiding van een gids..
 
 
We blijven deze dagtocht in de achtertuin van Betuwe Express. Onze eigen regio is zeker ook een bezoek waard. We gaan o.a. de Tuinen van Appeltern bezoeken, een smaak belevenis als lunch maar ook het Museum Tweestromenland. V..
 
 
Vandaag gaat u eerst varen op het Veluwemeer en daarna nemen wij u mee naar de grootste zeezoogdierenpark van Europa; het Dolfinarium. Vanuit uw opstapplaats rijden we naar Elburg, waar u aan boord gaat van Rederij Randmee..
 
 
In Elburg is bij de haven de grootste overdekte zandsculpturen attractie van Europa gebouwd met als thema ‘Bijbelse Zandverhalen’. Alles is binnen en overdekt, rolstoeltoegankelijk en prachtig gedaan. Een bezoek ..
 
< Vorige - 1 2 3 - Volgende >
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS