Menu

Dagtochten

Voorbeeld reizen
 
Bloemenpark Keukenhof in Lisse is de plek om de lente in Nederland te vieren. Meer dan 7 miljoen tulpen, hyacinten en narcissen geven je het ultieme lente gevoel. U heeft de keuze uit twee arrangementen: 1. koffie/thee(2x..
 
 
DE LEGENDE IS TERUG! Het verhaal over vriendschap, vrijheid en liefde keert terug naar Nederland. Beleef de klassieker nu als nooit tevoren met een geheel nieuw decor en een sterrencast, met o.a. Milan van Waardenburg, Fre..
 
 
Al meer dan 25 jaar hét gezelligste zomerfeest van Nederland. Voel, zie, proef en ruik de zomer. Geniet samen van een wereld vol muziek, foodtrucks, workshops én shop tassen vol mooie producten. Tijdens de Zome..
 
 
23 t/m 29 mei 2024 De Libelle Zomerweek biedt bezoekers de unieke kans het grootste vrouwenweekblad van Nederland ‘levensecht’ mee te maken. De Zomerweek is een driedimensionale weergave van het blad Libelle. A..
 
 
Van 22 t/m 28 novemberr 2024 wordt in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch de Margriet Winterfair georganiseerd. Margriet Winterfair dat is: meedoen aan workshops en proeverijen, een bezoek brengen aan de modeshow en koo..
 
 
Dinsdag 17 september 2024 De derde dinsdag in september is ieder jaar weer een van de belangrijkste dagen voor ons Nederlanders. Op Prinsjesdag leest de Koning de troonrede voor, waarin de regering haar plannen voor het ko..
 
 
Soldaat van Oranje - De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van onze grootste verzetsstrijders: Erik Hazelhoff Roelfzema. Als de Duitsers in 1940 Nederland binnenvallen, heeft de Leidse s..
 
 
Soldaat van Oranje - De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetshelden uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. Zijn beroemde boek Soldaat van Oranje w..
 
 
DANSEN ALS DE GROND ONDER JE WORDT WEGGESLAGEN The Rotterdam Drag Show komt terug, met een geheel nieuwe show genaamd Chéri Chéri! De prachtige queens Envy Peru, Vanessa van Cartier, Skyla Versai, Janey Jack&..
 
 
Bekijk de wereld van de brandweer eens van binnen. Stap de kazerne binnen en maak mee wat een brandweerman dagelijks meemaakt: adrenaline, helden daden, wachten, ontspanning, sporten en samen met je kamaraden een kaartje legg..
 
 
Via diverse opstapplaatsen rijden we naar Spijkenisse. Hier schepen we om 10.30 uur in voor een mooie vaartocht naar Kinderdijk. Om 11.00 uur varen we via de Nieuwe Maas naar Kinderdijk onder het genot van koffie of thee met ..
 
 
Via diverse opstapplaatsen rijden we naar Spijkenisse. Hier schepen we om 10.00 uur in voor een mooie vaartocht naar Gorinchem. Om 10.30 uur varen we via de Oude Maas richting Rhoon en varen langs Barendrecht, Puttershoek en ..
 
 
Op vrijdag 24 & 25 mei 2024 barst in de Johan Cruyff Arena de ultieme Summer Beachparty in volle hevigheid los tijdens de ‘Club Tropicana’ Edition van Toppers in Concert. Waan je in het tropisch paradijs! De p..
 
 
Nederlanders houden van typische Hollandse plaatsen, waar de oude tradities en gebruiken nog volop in leven zijn.
 
< Vorige - 1 .. 13 14 15 16 - Volgende >
Powered by Travelta-CMS