Menu

Stamppottocht 2019 (groepen vanaf 40 personen)

Wilt u met uw vereniging of gezelschap het jaar afsluiten met een leuke en smaakvolle dagtocht? Dat kan, boek dan de Stamppottocht! Tijdens deze Stamppottocht kunt u genieten van heerlijke winterkost. We brengen een bezoek aan restaurant Het Bonte Paard in Holten, waar u een goede maaltijd krijgt. Deze bestaat uit; boerenkool- en zuurkoolstamppot, geserveerd met rookworst, gebakken spekjes, gehaktballetjes, vleesjus, tafelzuren en appelmoes.

De stamppottochten vinden plaats op doordeweekse dagen van 1 t/m 30 november 2019.
De groepen worden gelijkmatig verdeeld over de genoemde data, dus als u een voorkeur heeft, reageert u dan zo snel mogelijk. Als een bepaalde datum is volgeboekt, moet uw groep naar een andere datum: Vol = Vol.

Deze speciale aanbieding kost € 19,00 per persoon. Dit is inclusief maaltijd en vervoer per luxe touringcar (minimale deelname van 40 personen).

U kunt de standaard stamppottocht uitbreiden met een stop voor koffie en gebak en/of een bezoek aan een museum of bezienswaardigheid.
Programma
Het dagprogramma ziet er als volgt uit:

10.30 uur:
Vertrek vanaf uw opstapplaats. Via een mooie route rijden we naar Holten.

12.00 uur:
Een heerlijke stamppotmaaltijd bij restaurant Het Bonte Paard.

13.30 uur:
Vertrek vanuit Holten voor een mooie toeristische route huiswaarts of voor een bezoek aan een museum of andere bezienswaardigheid.

15.30 uur:
Terugkomst bij uw opstapplaats.

Wanneer u kiest voor een bezoek aan een museum, een andere bezienswaardigheid of een rondrit met gids, dan wordt de thuiskomsttijd aangepast.
Inclusief
  • Stamppotmaaltijd
  • Vervoer per luxe touringcar
Meer informatie
Voorwaarden Stamppottocht: Deze prijzen zijn gebaseerd op minimale deelname van 40 personen en op een vertrekplaats binnen een straal van 50 kilometer rondom regio Herveld. Mocht er sprake zijn van een verre vertrekplaats, geldt een toeslag voor de extra kilometers. Tot 70 personen reist u met een ‘enkele’ bus, gaan er meer dan 70 personen mee, dan reist u met twee touringcars. (Uitgaande van 40 personen gemiddeld per touringcar). U kunt bij uw boeking 1 opstapplaats voor uw groep kiezen. Meerdere opstapplaatsen in overleg. De exacte vertrek- en thuiskomsttijd, het programma en aanvullende informatie ontvangt u per mail of per post. Tot drie dagen voor vertrek kunt u het definitieve aantal personen doorgeven. Dit aantal dient ook afgerekend te worden! Mocht op de dag van vertrek dus blijken dat er mensen zijn afgevallen, dan worden deze personen wel doorberekend!
Excursiemogelijkheden
€4,75
1 kopje koffie met gebak bij rest. Het Bonte Paard
€5,75
1 kopje koffie/thee met krentenwegge (onderweg)
€6,25
1 kopje koffie/thee met gebak (onderweg)
€8,25
2 kopjes koffie of thee met gebak (onderweg)
€1,75
Extra bij de stamppotmaaltijd -> speklap
€1,50
Extra bij de stamppotmaaltijd -> Procureurfilet
€3,25
Dessert (groepsgewijs)
€5,00
Rondrit over de Sallandse Heuvelrug
Na de maaltijd stapt u weer in de touringcar en neemt de gids u mee voor een rondrit over De Holterberg, onderdeel van de Sallandse Heuvelrug. U hoort onderweg alles over het ontstaan van deze heuvelrug en alles wat er leeft en groeit. Tevens stopt de touringcar voor de ingang van de Canadese begraafplaats en hoort u de bijzondere verhalen hierover. U kunt dan in de touringcar blijven zitten. Na 1,5 uur komen we weer terug bij restaurant Het Bonte Paard. Duur: 1,5 uur

Inclusief: gidskosten
€8,50
Museumbezoek Natuurmuseum De Holterberg
Natuurmuseum Holterberg in Holten heeft één van de grootste collecties Europese diersoorten en laat meer dan 1000 dieren zien. Variërend van de grootste zangvogel van Nederland, tot de enige aap die voorkomt in Europa. Er zijn 11 prachtige levensgrote diorama’s te zien waarbij dieren in hun natuurlijke houding en leefomgeving staan, u beleeft de natuur van dichtbij! Een bezoek aan dit leuke creatieve museum is zeker de moeite waard.

Inclusief: entree
€6,00
Bezoek Canadese militaire begraafplaats
Achter elk van de 1394 graven schuilt een indrukwekkend verhaal. In het Informatiecentrum Canadese militaire begraafplaats in Holten wordt de gedachte aan hand die vielen levend gehouden met persoonlijke verhalen, anekdotes en foto’s – vaak door nabestaanden geschonken. Ontdek hier hoe Noordoost-Nederland bevrijd werd en kom meer te weten over de gesneuvelde militairen en hoe het ereveld tot stand is gekomen. Duur rondleiding: 1,5 uur.

Inclusief: entree en rondleiding
€9,00
Museumboerderij De Pothaar
In Bathmen bij Museumboerderij De Pothaar maakt u kennis met het Sallandse leven in vroegere tijden. Er wordt ook een verhaal over de boerderij verteld. We sluiten het bezoek af met een kopje koffie/thee en krentenwegge.

Inclusief: entree, koffie/thee en krentenwegge
€11,50
Folkloremiddag bij Het Bonte Paard
De middag wordt verzorgd door Boerendansgroep ’t Battumse Venne met dans, klederdrachtshow en zang. De kleding die tijdens de klederdrachtshow wordt getoond is van rond 1900.

Inclusief: optreden
€12,50
Muzikale middag bij Het Bonte Paard
De middag wordt verzorgd door Gert Ekkelboom. Maak een muzikale reis door het verleden, met een luister maar ook een gezellig meezinggehalte.

Inclusief: optreden
€9,00
Chocolade- en koffiehuis Magdalena
In Vierakker bezoek u Chocolade- en koffiehuis Magdalena. Eerst krijgt u een videofilm te zien en daarna kunt u tijdens de demonstratie zien hoe de bonbons nog met de hand worden gemaakt. Het proeven wordt uiteraard niet vergeten! De middag wordt afgesloten met twee kopjes koffie waar ook weer chocolaatjes en bonbons bij geserveerd worden.

Inclusief: demonstratie, koffie/thee(2x) met bonbons
Groepsprijzen
€ 19,00
> 40 personen
Offerte aanvragen
Informatie

Prijs

€ 19,00

Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS