Menu

Dagtochten

Voorbeeld reizen
 
In het Spoorwegmuseum reist u terug in de tijd en is het een fascinerende omgeving waarin u ontdekt wat de ontwikkelingen op het spoor voor de wereld betekend hebben. Het museum heeft een echt historisch treinstation uit 1874..
 
 
Vanuit de passantenhaven in Vianen vertrekt u met Partyschip Domani via het Merwedekanaal naar de sluis van Vianen richting de Lek, deze steekt u over naar de Koninginnesluis van Vreeswijk, hier schut u naar binnen en vaart u..
 
 
een historisch gebouw uit 1868. Het museum neemt de bezoeker mee terug in de geschiedenis van Soest en Soesterberg en geeft een helder beeld van de vroegere leefgewoonten. U wordt ontvangen bij Museum Soest in Soest met koffi..
 
 
Bij Restaurant ’t Wapen van Haarzuylen in Haarzuilens wordt u ontvangen met koffie en gebak. Hierna stapt u weer in de touringcar voor een mooie tocht, onder leiding van een gids, door de nieuwe stad Leidsche Rijn en la..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we rechtstreeks naar Maarsbergen. In Kaasmuseum en Partyboerderij De Weistaar wordt u hartelijk ontvangen met koffie en gesorteerd gebak. Vervolgens krijgt u een korte film te zien over he..
 
 
De Linge is een rivier die in de Betuwe van Doornenburg tot Gorinchem stroomt. Met 100 km is het de langste geheel Nederlandse rivier. De fruitboomgaarden langs de Linge oefenen een grote aantrekkingskracht uit op toeristen. ..
 
 
Op de Veluwe in het dorp Voorthuizen, vindt u een unieke locatie, ’t Westdorp, waar van alles te beleven is. Een uit de hand gelopen hobby van boer Gijs is het verzamelen van spullen uit grootmoeders tijd. Bij deze mooi..
 
 
In het Gelderse Terwolde vindt u Brasserie Kriebelz. Hier hebben ze een uniek concept bedacht, de Dekselse Pannetjes. Met uw groep mag u een keuze maken uit 3 pannetjes en dan kunt u onbeperkt genieten van een heerlijke maalt..
 
 
In het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem komt de Nederlandse geschiedenis in al haar facetten tot leven. Proef het verleden, maak een praatje met ambachtslieden en stap binnen in Nederlandse huiskamers door de eeuwen heen...
 
 
’t Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen heeft dit jaar het thema "De Vaderlandsche Geschiedenis". De geschiedenislessen vroeger op school waren òf saai, òf heel boeiend; afhankelijk of de ler..
 
 
In Elburg gaat u aan boord van Rederij Randmeer voor een 90 minuten durende tocht over het Veluwemeer. Gedurende de boottocht zal een koffietafel met soep en een kroket geserveerd worden. Teruggekeerd in Elburg heeft u geleg..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Persingen waar u bij restaurant De Thornsche Molen een goed verzorgde lunch krijgt aangeboden. Daarna vertrekken we naar het Vrijheidsmusem in Groesbeek. HIer halen we de gids op v..
 
 
Maximaal 50 personen. In het voorjaar raden wij u aan deze prachtige route met de touringcar te gaan maken. Tijdens deze tour kunt u genieten van alle bloesempracht die de Betuwe te bieden heeft. Aansluitend brengen we een..
 
 
Vanaf uw opstapplaats rijden wij via een toeristische route naar Restaurant De Ruggestee in Hoenderloo, waar u welkom wordt geheten met een kopje koffie of thee en een appeldriehoek. Vervolgens stapt u weer in de touringcar v..
 
 
’s Morgens vertrekken we rechtstreeks naar het Gelderse Terschuur waar u wordt ontvangen met twee kopjes koffie en gebak in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum. U kunt op eigen gelegenheid een bezoek brengen aan d..
 
< Vorige - 1 .. 6 7 8 9 10 11 .. 16 - Volgende >
Powered by Travelta-CMS