Menu

Friesland

Kan de Flash Player niet laden!
U heeft het uitvoeren van scripts uitstaan of u heeft een verouderde versie van de Flash Player.

Klik hier om de Flash Player te updaten/installeren!
Voorbeeld reizen
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we rechtstreeks naar Eernewoud (Earnewâld). Hier ligt de rondvaartboot van Rondvaardij Princenhof al op u te wachten. Aan boord wordt u ontvangen met koffie en Oranjekoek en slagroom..
 
 
Maximaal 45 personen, alleen geldig voor het treintje. We rijden eerst naar het koffieadres, waar we deze kris kras dag beginnen met koffie en gebak. Vervolgens gaan we naar het zuidwesten van Friesland, naar Rijs. Hier st..
 
 
Maximaal 66 personen Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar het koffieadres waar we de dag beginnen met een heerlijk kopje koffie en gebak. Daarna vervolgen we de route naar het Friese plaatsje Koudum. Hier gaat u aa..
 
 
Deze dagtocht laat u kennismaken met zo’n veelzijdig stukje Friesland. De heenreis gaat rechtstreeks naar het koffieadres, waar u koffie met gebak krijgt aangeboden. We vervolgen de reis naar Museumdorp Allingawier, ond..
 
 
Vandaag nemen wij u mee in de wereld van de vroegere Friese visvangst. Nadat wij u hebben opgehaald rijden we naar het koffieadres voor koffie met gebak. Vervolgens rijden we via een mooie route naar Hindeloopen. Onderweg sta..
 
 
Vaar mee met de ‘Toerist V’ van rondvaartbedrijf M. van der Werf. Geniet van een mooie vaartocht door het Zuidwesten van Friesland.
 
 
Geniet van een mooie tocht door het Friese Gaasterland naar het pittoreske Hindeloopen! Met o.a. een presentatie over de Hindelooper tradities en klederdrachten.
 
 
“Skarsterlân” in Friesland is niet alleen mooi door het vele water, bossen, dorpen en het weidse open landschap. Het is mooi in alles! Een van de mooiste stadjes in deze streek is Joure, de parel van Friesla..
 
 
In het Fries Scheepvaart Museum gaat het niet alleen over scheepvaart, maar ook over het leven vroeger door allerlei Oud Friese stijlkamers, authentieke scheepsinterieurs, een zilverkamer en een hele afdeling over schaatsen e..
 
 
In Friesland, het Mekka van de schaatssport, kunt u alle herinneringen nog eens ophalen. U zult ontdekken dat het schaatsen al een eeuwen oude historie kent, die de moeite van het bewaren voor het nageslacht zeker loont.
 
 
Maximaal 70 personen Maak kennis met de beroemde Friese nagelkaas en geniet van de diversiteit in het Nationaal Rijtuigmuseum in het Groningse Leek.
 
 
Ameland is één van de mooiste van de zes Waddeneilanden. Waar vindt u zoveel schoons bij elkaar: zeldzame flora en fauna, prachtige zandstranden, pittoreske dorpjes, kortom teveel om op te noemen. Het eiland hee..
 
 
Schiermonnikoog is een eiland met veel natuur, rust en ruimte. Elk seizoen kleurt het eiland op zijn eigen wijze en biedt u veel verschillende landschappen.
 
 
Rust, ruimte en water. Dat is toch het eerste waar u aan denkt bij het horen van de naam Fryslân. Mid-Fryslân, het hart van de provincie, vormt hierop geen uitzondering. Prachtig zijn hier de luchten, gezellig en ..
 
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Wij zijn op de groene tour
Betuwe Express is de groene weg ingeslagen met de aankoop van tien nieuwe Euro 6 touringcars en het behalen van het ISO 14001 milieucertificaat. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS