Menu

Noord-Brabant

Voorbeeld reizen
 
Niet geschikt voor mindervaliden en rolstoelgebruikers! De historische binnenstad van Den Bosch met de vele kleine straatjes en bijzondere winkels, de magistrale Sint-Janskathedraal, de Binnendieze, de beroemde Bossche bol..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Mol-Postel. U wordt verwelkomd bij de Kaasboerin met een lekker stuk gebak en twee kopjes koffie of thee. Na de koffie maakt u kennis met de streekgids die u de gehele dag zal verg..
 
 
Een dagtocht die in het teken staat van ’t Brabantse leven. Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we rechtstreeks naar Den Dungen. Hier wordt u door Jo en Riek hartelijk ontvangen bij Museum ‘t Brabants Leven. J..
 
 
Tijdens deze dagtocht gaat u varen door de Biesbosch en bezoekt u Brabants Museum Oud Oosterhout. Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Drimmelen, waar u aan boord gaat van rondvaartbedrijf de Zilvermeeuw. Tijdens d..
 
 
Een dagje Brabantse gezelligheid, wie wil dat nu niet? Nadat wij u hebben opgehaald rijden we naar de omgeving van Breda, naar het plaatsje Wagenberg. Hier wordt u in restaurant De Ruif hartelijk ontvangen met koffie en ba..
 
 
Alle klokken luiden in Asten! In Museum Klok & Peel is een zeer uitgebreide en gevarieerde beiaardcollectie aanwezig, maar er is ook van alles te vinden over het gebied De Peel. Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we ..
 
 
Vanaf uw opstapplaats rijden we naar Aarle-Rixtel. Hier worden we bij Herberg de Brabantse Kluis ontvangen met koffie en gebak. Vervolgens zal zuster Madeleine van het naastgelegen klooster; missieklooster Heilig bloed, worde..
 
 
Vanaf uw opstapplaats rijden we naar Dongen, waar u hartelijk wordt ontvangen bij “Natuurlijk Tomaat”. Hier wordt u eerst een kopje koffie met gebak aangeboden waarna we van start gaan met de rondleiding. Op een l..
 
 
Samen met het Drentse veengebied waren de Brabantse Kempen de armste streken van ons land. Toch waren de inwoners tevreden en zorgden ze ervoor dat ze konden overleven. Voor de Kempenaren was met name het smokkelen van levens..
 
 
Via een mooie route rijden we naar Zeeland, waar u bij restaurant Het Witte Huis wordt ontvangen met koffie en gebak. Na de koffie stapt u weer in de touringcar voor de rondrit met de gids door de Landerdse Peel. Onder leidin..
 
 
Stap in de wereld van ruim 85 jaar DAF-geschiedenis en kom werkelijk alles te weten over de historie van deze wereldberoemde voertuigenproducent. Kom genieten van alle voertuigen uit de rijke DAF-historie en de uitzonderlijke..
 
 
Op Landhuis De Aalshof in Haps wordt u op de hoogte gebracht van allerlei kip- en eiweetjes. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie met huisgemaakte appeltaart en ‘Doortje’ advocaat vertelt Conny u over het..
 
 
Een bezoek aan het Fruitteeltmuseum in Kapelle is een ontdekkingsreis door de geschiedenis van fruit en fruitteelt. Luiken, kijkkasten, authentiek gereedschap en een werkende veilingklok maken het museum tot een beleving voor..
 
 
In 2001 zag Proeflokaal de Kleine Schorre het licht en in een van de oudste boerderijen van Zeeland bevind zich het proeflokaal in een authentieke zwart geteerde schuur uit 1735. Het proeflokaal is een juweeltje van binnen en..
 
 
Vanuit uw opstapplaats rijden we naar Oud-Vossemeer. Bij Huys van Roosevelt wordt u hartelijk ontvangen met een broodjeslunch inclusief een kopje soep. Vervolgens stapt u weer in de touringcar. Een ervaren gids van Huys va..
 
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS