Menu

Groepsdagtochten

Voor Betuwe Express is 2023 een jubileumjaar waarin we ons 60-jarige bestaan mogen vieren. Dit doen we vanaf de oprichting nog steeds vanaf onze hoofdvestiging in Herveld. Wat wel is veranderd is dat de uitvoering van het vervoer nu met zeer geavanceerde en luxe touringcars wordt verzorgd. Het zal u dan ook aan niets ontbreken als u bij ons instapt. Wilt u meer over de geschiedenis van Betuwe Express weten, kijk dan op onze site bij het onderdeel historie onder de knop “over ons”.

Tijdens de corona periode hebben we optimaal gebruik gemaakt van de mogelijkheden om vandaag de dag nog beter voorbereid te zijn op ontwikkelingen en individuele vragen. We kunnen met u dan ook uitgebreid kijken naar de vele opties die mogelijk zijn. Of het nu gaat om het aanpassen van een programma, deze uit te bereiden of er een op maat samen te stellen. 

Ook uw gastheer/gastvrouw heeft een upgrade gehad, met vernieuwde instructies en outfit, neemt hij/zij u mee naar de door u gewenste bestemmingen. Kwaliteit staat bij ons al 60 jaar hoog in het vaandel, waarmee we u een onbezorgde ervaring zullen geven. 

Wellicht ten overvloede willen we u erop benadrukken dat alle dagtochten slechts als voorbeeld zijn samengesteld. Ook bestemmingen die niet in zijn opgenomen kunnen worden verwerkt bij een dagtocht op maat.

Groepsdagtochten zijn in principe alléén te reserveren door gezelschappen van minimaal 30 deelnemers. Individuele reizigers of kleine groepen zijn voordeliger uit met een individuele dagtocht. Bij de groepsdagtocht staat een vanaf prijs vermeld. Deze prijs geldt vanaf 45 personen en is een indicatie prijs. Elke aanvraag wordt opnieuw berekend en u ontvangt een offerte op maat.

Wilt u onze brochure ontvangen? Ga dan naar onze bestelpagina
Voorbeeld reizen
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Drimmelen, waar u aan boord gaat van één van de schepen van Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw. Tijdens de twee uur durendevaartocht krijgt u een kopje koffie en een lekker..
 
 
West Nederland. Vaar naar een eiland vol ongerepte wildernis en ouderwetse stukjes platteland. Bezoek het Rien Poortvlietmuseum en het landbouwmuseum. Bij Partycentrum Eendrachtshoeve in Zuid-Beijerland krijgt u koffie met ge..
 
 
23 maart t/m 14 mei 2023 De wereldberoemde Keukenhof moet u een keer gezien hebben. Op het 32 hectare grote park worden jaarlijks in deze periode bolgewassen van bedrijven uit de omgeving tentoongesteld. Er zijn meer dan 7..
 
 
12 augustus t/m 8 oktober 2023 In Warmond gaat u aan boord van Rederij van Hulst. Geniet van een mooie vaartocht over de Kagerplassen. Een uitgestrekt plassengebied in het Groene Hart dat zich kenmerkt door ondiepe plassen..
 
 
Den Haag is rijk aan paleizen en andere vorstelijke aangelegenheden. Door middel van een Royal Tour kunt u de Haagse paleizen aanschouwen. ’s Middags gaan we heerlijk varen over de Kagerplassen. Nadat wij u hebben opgeh..
 
 
‘s Morgens rijden we naar het koffieadres, waar u een kopje koffie met een lekker stuk gebak krijgt aangeboden. We vervolgen de route naar Leiden. Hier schepen we bij Rederij van Hulst in voor een 2,5 uur durende vaarto..
 
 
Een bezoek aan de wereldhaven Rotterdam! Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Rotterdam. Nostalgisch passagiersschip “Nehalennia” heet u van harte welkom aan boord. Beleef deze uitgebreide haventocht van 2..
 
 
Wie ’s werelds meest unieke en interactieve attractie Corpus binnenstapt, maakt op originele en informatieve wijze een spectaculaire ‘reis door de mens’. In het 35 meter hoge lichaam voert de reis u langs wa..
 
 
Vanuit uw opstapplaats rijden we naar Lexmond, waar u bij Huis het Bosch hartelijk wordt ontvangen met koffie/thee(2x) en warm appelgebak met slagroom. Vervolgens stapt u weer in de touringcar voor een mooie rondrit. U rijdt ..
 
 
Gouda is een historische stad met allure. Van de rijke historie en de veelzijdige cultuur is nog veel te zien in het centrum van de stad. Gouda heeft een compacte binnenstad. Alles in het centrum ligt op loopafstand van elkaa..
 
 
Een gezellige middag voor de oudere ‘jeugd’ (55+). U wordt meegenomen naar de tijd van toen in “Terug naar vroeger”. Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we via een mooie route naar het plaatsje Lee..
 
 
Niet geschikt voor mensen slecht ter been of rolstoelen naar Delft. Bij Gasterij ‘t Karrewiel wordt u ontvangen met koffie en gebak. Na de koffie gaat u aan boord voor de rondvaart door de grachten van Delft. Geniet ..
 
 
23 maart t/m 14 mei 2023 Keukenhof is verrassend voor jong en oud. Het is al meer dan 65 jaar één van de meest populaire bestemmingen van Nederland en is wereldwijd bekend. Hier kunt u inspiratieopdoen en teg..
 
 
Het schip ss Rotterdam kwam in 1959 bij de Holland-Amerika Lijn in de vaart als grootste passagiersschip dat ooit in Nederland werd gebouwd. Zij behoorde tot de meest succesvolle schepen die de wereldzeeën hebben bevaren..
 
 
Alleen op donderdag tussen 6 april t/m 31 augustus 203 Een donderdagochtend in Gouda, ergens tussen april en september. Al gauw hoor je het handjeklap van de kaashandelaren en boeren. En daar zijn ze: de bekende Goudse kaa..
 
< Vorige - 1 .. 4 5 6 7 8 9 .. 16 - Volgende >
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS