Menu

Groepsdagtochten

De groepsdagtochten vormen al meer dan 50 jaar een belangrijk onderdeel binnen ons bedrijf. Het resultaat is een groot aanbod aan dagtochten. Om het zoeken te vereenvoudigen hebben we de dagtochten in Nederland onderverdeeld in provincies. 

Al onze dagtochten worden “corona proof” georganiseerd. Onze touringcars worden voor en na iedere rit extra gedesinfecteerd. Desgewenst verstrekken wij mondkapjes. Onze touringcars zijn uitgerust met moderne aircosystemen en geavanceerde filters. Als u bij ons een groepsreis boekt, zullen wij ons uiterst flexibel opstellen bij het verplaatsen of annuleren van de reis. 

Onze dagtochten brengen u naar de meest mooie en bijzondere plekjes van ons land. Maar ook onze buurlanden België en Duitsland bieden een groot aantal opties. Alle verschillende bezienswaardigheden, musea, rondritten en rondvaarten zijn zeker de moeite waard. Gecombineerd met goede restaurants bieden wij u een programma met een goede prijs-kwaliteitverhouding.
Daarnaast treft u onze vertrouwde ABC-reizen aan, waarvan we er dit keer weer een aantal hebben vernieuwd. 

Graag willen wij benadrukken dat iedere reis slechts een voorbeeldprogramma is. De reizen kunt u geheel naar uw eigen wens aanpassen of uitbreiden. De kortere trips zijn bijvoorbeeld prima uit te breiden met een lunch of een diner. En bij de langere reizen kunt u ook een onderdeel van het programma weglaten. Ook wanneer u met uw gezelschap naar een bestemming wilt die niet in ons programma vermeld staat, of delen uit verschillende dagtochten wilt combineren, maken wij dit mogelijk; vertel ons uw ideeën en wij stellen graag een reis op maat voor u samen!

Groepsdagtochten zijn in principe alléén te reserveren door gezelschappen van minimaal 30 deelnemers. Individuele reizigers of kleine groepen zijn voordeliger uit met een individuele dagtocht.
Genoemde prijzen zijn gebaseerd op één vertrekplaats binnen een straal van circa 50 kilometer rondom Herveld.

Wilt u onze brochure ontvangen? Ga dan naar onze bestelpagina
Voorbeeld reizen
 
24 maart t/m 15 mei 2022 Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Voorhout, waar we een bezoek gaan brengen aan de Tulperij. U wordt hier welkom geheten door de gedreven eigenaars die al een heerlijk kopje koffie ..
 
 
Vandaag vaart u vanaf Maeslantkering Hoek van Holland door het Europoortgebied en brengt u een bezoek aan A seal te Stellendam. Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Hoek van Holland. Bij de Maeslantkering, het spectac..
 
 
We rijden naar het koffieadres, waar we de dag beginnen met koffie en gebak. Vervolgens gaan we naar Rotterdam. Hier gaat u aan boord bij Spido voor een havenrondvaart. Vanaf het water ziet u de mooie skyline van de stad en h..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Drimmelen, waar u aan boord gaat van één van de schepen van Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw. Tijdens de twee uur durende vaartocht krijgt u een kopje koffie en een lekke..
 
 
"Tiengemeten, het allerlaatste echte eiland van Zuid-West Nederland. Vaar naar een eiland vol ongerepte wildernis en ouderwetse stukjes platteland. Bezoek het Rien Poortvlietmuseum en het landbouwmuseum. Vanaf Nieuwendij..
 
 
24 maart t/m 15 mei 2022 De wereldberoemde Keukenhof moet u een keer gezien hebben.Op het 32 hectare grote park worden jaarlijks in deze periode bolgewassen van bedrijven uit de omgeving tentoongesteld. Er zijn meer dan 7..
 
 
9 augustus t/m 9 oktober 2022 In Warmond gaat u aan boord van Rederij van Hulst. Geniet van een mooie vaartocht over de Kagerplassen. Een uitgestrekt plassengebied in het Groene Hart dat zich kenmerkt door ondiepe plassen ..
 
 
Den Haag is rijk aan paleizen en andere vorstelijke aangelegenheden. Door middel van een Royal Tour kunt u de Haagse paleizen aanschouwen. ’s Middags gaan we heerlijk varen over de Kagerplassen. Nadat wij u hebben opgeh..
 
 
's Morgens rijden we naar het koffieadres, waar u een kopje koffie met een lekker stuk gebak krijgt aangeboden. We vervolgen de route naar Leiden. Hier schepen we bij Rederij van Hulst in voor een 2,5 uur durende vaartoch..
 
 
Een bezoek aan de wereldhaven Rotterdam! Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Rotterdam. Nostalgisch passagiersschip “Nehalennia” heet u van harte welkom aan boord. Beleef deze uitgebreide haventocht van 2..
 
 
Wie ’s werelds meest unieke en interactieve attractie Corpus binnenstapt, maakt op originele en informatieve wijze een spectaculaire ‘reis door de mens’. In het 35 meter hoge lichaam voert de reis u langs wa..
 
 
Vanaf uw opstaplocatie rijden we naar Lexmond waar u bij Huis het Bosch wordt ontvangen met koffie en gebak. Daarna gaat u een kijkje nemen bij Fruitteeltbedrijf Van Dijk. Dit fruitteeltbedrijf levert het fruit aan Albert Hei..
 
 
Gouda is een historische stad met allure. Van de rijke historie en de veelzijdige cultuur is nog veel te zien in het centrum van de stad. Gouda heeft een compacte binnenstad. Alles in het centrum ligt op loopafstand van elkaa..
 
 
Een gezellige middag voor de oudere ‘jeugd’ (55+). U wordt meegenomen naar de tijd van toen in “Terug naar vroeger”. Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we via een mooie route naar het plaatsje Lee..
 
 
Vanuit uw vertrekplaats rijden we rechtstreeks naar Zilverstad Schoonhoven. Hier gaat u eerst in restaurant Rivero genieten van koffie met gebak. Vervolgens wandelt u naar Rikkoert Schoonhovens Silverhuys en Edelambachtshuys,..
 
< Vorige - 1 .. 4 5 6 7 8 9 .. 18 - Volgende >
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS