Menu

Reizen per provincie

De groepsdagtochten vormen al meer dan 40 jaar een belangrijk onderdeel binnen ons bedrijf. Het resultaat is een groot aanbod aan dagtochten. Om het zoeken te vereenvoudigen hebben we de dagtochten in Nederland onderverdeeld in provincies. De dagtochten naar België en Duitsland, de arrangementen voor een actief dagje of avondje uit staan apart vermeld. U ziet, genoeg ideeën voor een geslaagd dagje uit voor uw bedrijf, vereniging, school of familie.

Speciale wensen Natuurlijk kan iedere reis aan uw wensen worden aangepast. Via het contactformulier of het offerte aanvraagformulier kunt u dit kenbaar maken. Wilt u met uw gezelschap naar een bestemming die niet vermeld staat? Geen probleem. Voor een persoonlijk advies kunt u altijd bellen naar onze afdeling groepsdagtochten, telefoonnummer 0488 – 46 86 86.

Groepsdagtochten zijn in principe alléén te reserveren door gezelschappen van minimaal 30 deelnemers. Individuele reizigers of kleine groepen zijn voordeliger uit met een individuele dagtocht.

Kan de Flash Player niet laden!
U heeft het uitvoeren van scripts uitstaan of u heeft een verouderde versie van de Flash Player.

Klik hier om de Flash Player te updaten/installeren!
Voorbeeld reizen
 
Alleen woensdag t/m vrijdag - maximaal 65 personen In het mooie Twentse Ootmarsum geeft glasblazer Mark een cabereteske demonstratie. Dit combineren we met een bezoek aan de mooiste Synagoge van Nederland. Een werkelijk un..
 
 
Maximaal 50 personen In een lus van de Dinkel, ligt aan het eind van een statige oprijlaan, temidden van prachtig natuurschoon Huis Singraven. Maak kennis met de veelzijdigheid van Singraven tijdens een rondleiding. Deskun..
 
 
Maximaal 55 personen - niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn en rolstoelgebruikers Wie kent Bolletje niet? Bolletje bestaat al meer dan 135 jaar en opereert al zeker vijftig jaar als sterk zelfstandig A-merk. ..
 
 
Maximaal 80 personen (vaartocht) Ommen is een kleine stad in de streek Salland, gelegen in het bovenste gedeelte van Overijssel. Met nog geen 20.000 inwoners is Ommen één van de kleinste steden van Nederland...
 
 
Twente, ook wel het Tukkerland genoemd, is een gastvrije streek met vriendelijke bevolking, mooie natuurgebieden en bijzondere bezienswaardigheden. Vandaag gaat u er kennis mee maken.
 
 
Vandaag gaat u terug in de tijd en krijgt u een beeld van hoe er eeuwen geleden gewerkt en geleefd werd in de mooie omgeving van Ootmarsum.
 
 
Alleen van mei t/m september. Hattem, Deventer en Zutphen danken hun rijke historische verleden aan hun ligging aan de rivier de IJssel. Door deze strategische ligging dreven zij in het verleden veel handel met buitenlands..
 
 
Tip: Dekselse Pannetjes; een uniek concept, ook mogelijk als afsluiting van uw dagje uit. Tijdens deze dagtocht nemen wij u mee voor een mooie rondrit langs de IJssel en ’s middags bezoeken we Oranjemuseum Nieuwe Hag..
 
 
In 1884 werd, mede op initiatief van de regionale textielfabrikanten, een lokaalspoorlijn aangelegd tussen Hengelo en Winterswijk. De spoorlijn diende voornamelijk voor de aanvoer van de vele kolen die nodig waren voor de Twe..
 
 
Diepenheim heeft een grote verrassing in Twente, het nieuwste van de drie Oranjemusea in Nederland met de enige en grootste bordencollectie van Het Huis van Oranje in Nederland. Ze hebben er hier ruim 1000 verzameld! Een pron..
 
 
Maximaal 66 personen Heerlijke Sallandse streekproducten, dat is waar het vandaag om draait! Bij de Maathoeve in Heeten weten ze daar wel raad mee.
 
 
Maximaal 60 personen i.v.m. capaciteit boot Wij organiseren een bijzonder aantrekkelijke dagtocht naar de provincies Overijssel en Flevoland. ‘s Morgens maken we een boottocht door het natuurgebied De Weerribben en &..
 
 
Giethoorn is een dorp in de kop van Overijssel en is bekend om zijn bruggetjes, vonders, waterwegen en punters. Hierdoor wordt Giethoorn ook wel het “Hollands Venetië” genoemd. Door vervening ontstonden plass..
 
 
Deze tocht is de perfecte manier om Twente beter te leren kennen terwijl u tegelijkertijd kennismaakt met het fenomeen "Boerenmagie".
 
 
Boekbaar van 1 april t/m 30 september In Dalfsen vindt u bij restaurant Expo Madrid een unieke kopie van Rembrandt’s meesterwerk ‘De Nachtwacht’ en wel in de oorspronkelijke grootte van 3.90 x 4.80 meter...
 
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Wij zijn op de groene tour
Betuwe Express is de groene weg ingeslagen met de aankoop van tien nieuwe Euro 6 touringcars en het behalen van het ISO 14001 milieucertificaat. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS